Констракта, Бајага и Ван Гог ће наступати на Беер фесту ове године!

Традиционална градска манифестација и један од омиљених фестивала у региону - Белграде Беер Фест - ове године ће, у новом формату и с бројним иновацијама, бити одржан од 18. до 21. августа на Ушћу, најављено је на конференцији за медије одржаној данас у Београду.

Забава 14.07.2022 | 20:36
Констракта, Бајага и Ван Гог ће наступати на Беер фесту ове године!

Деветнаесто издање Беер Феста обележиће јубилеј - 300 година пиварства у Србији, док ће током четири дана фестивал на четири бине угостити више од 50 извођача, међу којима су аустралијска звезда Томмy Емануел, британски миљеници домаће публике Косхеен, легендарни Бајага и Инструктори, Хладно пиво, музичка сензација Констракта, рок иконе Ван Гогх, регионалне звезде Массимо Савић, Нипплепеопле, Психомодо поп, те Лове Хунтерс, Е-плаy, ДЛМ, Qуеен Реал Трибуте и бројни други.

 
Van Gogh, koncert, More bez obala, Đule, akustično veče, akustik
ФОТО: ПРОМО

Београдски фестивал пива има традицију дугу готово двадесет година и током свог постојања постао је један од препознатљивих симбола престонице. Беер Фест је један од најмасовнијих догађаја ове врсте на свету и представља једну од најпосећенијих, ако не и најпосећенију манифестацију у Београду. Ове године фестивал ће обележити бројне иновације, најавио је Миленко Шкарић, оснивач и ЦЕО компаније Скyмусиц, која је преузела организацију Беер Феста.

- Фестивал ћемо ове године поделити у две зоне - "Цлоуд зону", са бројним садржајима и атрактивним програмима за све узрасте, у којој ће улаз бити слободан, те музичку, "Концертну зону", за коју ће улаз бити бесплатан, уз минималну, симболичну конзумацију од два пића. У потпуности се ослањајући на традицију ове манифестације, желимо да је ове године уведемо у нову еру, овогодишње издање ће продукцијски, али и садржајно, парирати најјачим европским фестивалима. Планирамо да, ослањајући се на оно што наш град има да понуди странцима, промовишемо фестивал и у регионалним и интернационалним оквирима, те да привучемо нове иностране посетиоце - најавио је Шкарић.

Skaj Mjuzik, Milenko Škarić
ФОТО: АТА ИМАГЕС

Београдски фестивал пива представља празник музике и пивске културе, не само за Београђане него и за бројне туристе који се одлучују за посету престоници током његовог трајања.

Публику у "Цлоуд зони" очекује врло атрактиван програм, између осталог сусрети мотоциклиста са изложбом цустом мотора и чувеним "зидом смрти", најавио је представник београдских мотористичких организација Војин Ђурашиновић.

Представник концепта фоод & бевераге сегмента на фестивалу Бојан Вуковић потврдио је присуство Интергалацтиц Динера - вољеног београдског бренда на фестивалу, а посетиоце у "Цлоуд зони" очекује и Силент Дисцо бина, селфи музеј с великим бројем атрактивних селфи позиција, луна-парк с бројним атрактивним вожњама на једном месту и многи други садржаји. Очекује се да велики хит на Беер Фесту буду и панорамски балони са корпом, за незаборавну вожњу и спектакуларан поглед на Београд.

beer fest, festival piva, 18.8.2021., Tap 011
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Ове године на фестивалу биће прослављено 300 година пиварства у Србији, те ће на фестивалу бити присутно 300 различитих етикета пива. Љубитеље напитка од хмеља обрадоваће Беер Маркет, на којем ће посетиоци моћи да купе велики број светских брендова који су ретко доступни на нашим просторима. За обожаваоце занатског пива на "Црафт зони" представиће се удружење црафт пивара из целе Србије, најавио је Дејан Смиљанић, представник чувеног београдског ланца пабова специјализованих за занатско пиво.

За најсвежије информације у вези с музичким и додатним садржајима на фестивалу Белграде Беер Фест пратите сајт www.белградебеерфест.цом/. Публику ускоро очекују нове најаве извођача.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар