Певачица признала: Фале ми интимни односи, годинама сам сама!

Александра Бурсаћ, признаје да јој се права љубав још није десила и да због тога још није стала на луди камен. Певачица је признала да дуго нема партнера, а онда и изнела интимне детаље.

Забава 14.07.2022 | 18:32
Певачица признала: Фале ми интимни односи, годинама сам сама!

- Отров се чува у малим бочицама. Ја нисам много отровна што није добро. Покушавам да будем мало дрскија- признала је Бурсаћева која је додала да због тога што је пристојна и фина није напредовала:

 

- Кошта ме тога што нисам достигла неки ниво који заслужујем- додала је и признала да каријеру неће правити на скандалима:

Aleksandra Bursać
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ/ГРАНД

- Ако морам на скандалима да постанем велика звезда, онда боље не. Ја то немам и не могу на силу да направим. За сада ми је океј. Мислим да могу да направим велике хитове, а не скандале- каже певачица која је певала пре две ноћи у Врњачкој Бањи где је и чувени Мост љубави на ком заљубљени каче своје катанце, али то није учинила и Александра:

- Нисам окачила катанац на мост, то ми је велика грешка. Да јесам, можда бих до сада била удата и имала децу- кроз смех је казала Бурсаћева коју су новинари питали и када планира удају:

- Сви ме питају, то ми је питање већ постало... Мени се права љубав није десило, и сама сам годинама- признала је отворено певачица која је додала да јој фале и интимни односи:

Aleksandra Bursać
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Како ми не фали. Скоро сам Емиру рекла да ми је изашло нешто на лицу, он ми говори који лек да узмем. А ја кажем: "Емире мој, знам ја шта мени треба". Да не схвате људи погрешно, свакој жени и сваком мушкарцу то треба. Не само то, љубав, све- казала је Александра која додаје да јој удварача не фали:

- Не кажем да ме не јуре мушкарци, али нема тог нечег обостраног- изјавила је певачица.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

тест

16.07.2022 11:43

Пробај ме једну ноц ако није то то баци ме не губис ниста.Ионако цу да побјегнем сутра сам.

ОДГОВОРИТЕ