Лидија у вези са двије деценије млађим Италијаном!

Глумица Лидија Вукићевић (58) чува свој приватни живот далеко од очију јавности, али не крије да је у срећној емотивној вези. Наиме, она је признала да ужива у љубави са двадесет година млађим сликаром из Италије, те је открила како функционише њихова веза на даљину.

Забава 14.07.2022 | 17:38
Лидија у вези са двије деценије млађим Италијаном!

- Виђамо се повремено. Волим љубави на даљину, никад не могу да досаде, увек вам је лепо, ужелите се једно другог. И сваки пут кад се видимо као да је први. Кад сте непрестано заједно многе ствари се оголе, на површину изађе и нешто што можда не бисте желели. Навика убија љубав. Кад ми партнер постане као брат, време је за одлазак. Пошто смо обоје уметници, одлично се разумемо. О селидби у Италију не размишљам, типична сам жена за ово подневље. Годинама сам живела у Холандији и Турској, и схватила да највише волим Србију, да ми је овде најлепше. Могу да отпутујем, али се враћам јер се овде најбоље осећам - рекла је за Лидија.

Она је недавно испричала и да је коначно нашла мушкарца који може да јој парира.

- Млађи партнер ми је унео нову радост. Био ми је потребан неко сличан мени, не верујем у оно да се супротности привлаче. Мени не треба смиривање, већ да ме партнер прати на мојој таласној дужини. Ко год је покушао да ме спусти на земљу, сам је завршио спуштен, много ниже од мене - открила је глумица.

Lidija VukićevićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс/ Глориа)

 

Коментари / 0

Оставите коментар