Вратићемо народу изгубљену наду у бољу будућност Српске  

- Пред нама је историјски тренутак и прилика да нашем народу вратимо изгубљену наду у бољу будућност Републике Српске, а СДС ће бити предводник у том великом подухвату, казао је вечерас предсједник СДС Мирко Шаровић на обиљежавању крсне славе Општинског одбора СДС Пале, Светих апостола Петра и Павла – Петровдана.

Република Српска 12.07.2022 | 22:33
Вратићемо народу изгубљену наду у бољу будућност Српске  

Шаровић је истакао да су Пале један од симбола и родно мјесто Српске демократске странке.

"На мјесту смо гдје је СДС настајала и стасавала и моје је задовољство што смо вечерас овде заједно са око 500 чланова и симпатизера СДС и наших пријатеља и гостију. Примјећујем да је током обиљежавања крсне славе СДС ове године широм Српске одзив много већи и масовнији са већим расположењем него икада што је вјесник добрих ствари које ће се десити за пар мјесеци“, истакао је Шаровић.

Он је поручио да је СДС заједно са коалиционим партнерима способан, снажан и јак да направи промјене и врати повјерење да се може живјети сигурно и безбједно са напретком у Републици Српској.

Предсједница Општинског одбора СДС Пале Слађана Јашаревић је изразила задовољство што крсној слави СДС у Палама присуствује овако велики број чланова и гостију.

„Свим члановима СДС желим сретну крсну славу и да се што чешће окупљамо. Задовољство нам је што су вечерас са нама и наши коалициони партнери који су нам увијек драги гости“, казала је Јашаревић.

Она је истакла да очекује да ће СДС остварити побједу на предстојећим изборима у октобру.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Xxx

13.07.2022 05:05

Нејасно ми је шта ова Караџићева ћерка Соња ради у СДС-у???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зини

13.07.2022 07:41

Да ти објасним.

Name

Шта ће радити, не зна ништа

13.07.2022 08:38

Шта ће она радити, па никада није ништа ни радила, осим онога што јој је Додик наређивао уз одређену накнаду. СТАВИ ПЛОЧУ, СКИНИ ПЛОЧУ и сл.

Name

радан

13.07.2022 06:44

не очекујем јер нису ни заслужили да побиједе, што не изложе неки програм за економију и будућност, све се свело на пароле и на закуске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

13.07.2022 08:34

А ти би схватио програм? Ово је била Крсна Слава Петровдан

Name

ре за ре

13.07.2022 10:51

Па ако су на слави сто не славе него прицају о изборима