У октобру побједа и промјене које народ очекује

“Потпуно сам сигуран да ће наши кандидати Мирко Шаровић и Јелена Тривићи успјети и побиједити на овим наредним изборима и да напокон можемо очекивати промјене које су потребне народу. Након 16 година имамо само нагомилане проблеме које је готово немогуће рјешавати, односно ова гарнитура политичара то не може учинити”, нагласио је Стојановић.

Република Српска 12.07.2022 | 19:13
У октобру побједа и промјене које народ очекује

 Полагањем вијенаца на споменик палим борцима и краљу Петру И Карађорђевићу и ломљењем славског колача у просторијама СДС-а у Бијељини уз бројне чланове и госте обиљежена је Крсна слава Српске демократске странке – Петровдан.

Петровдан се током српске историје много пута показао као дан када су започете многе друштвене промјене. Народ Бијељине али и читаве Српске данас више него икад жели те промјене, поручио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

“СДС-а има много људи чија ће способност бити препозната и који ће задобити повјерење народа и које ће то повјерење вишеструко вратити. Као што је раније био патриотизам створити Републике Српску тако да је данас патриотизам сачувати сваког човјека који живи у њој”, нагласио је Петровић.

Српска Демократска странка се данас препознаје као покретач и вођа опозиције која ће Српској након у октобру донијети велике промјене, рекао је предсједник Градског одбора Томица Стојановић.

“Потпуно сам сигуран да ће наши кандидати Мирко Шаровић и Јелена Тривићи успјети и побиједити на овим наредним изборима и да напокон можемо очекивати промјене које су потребне народу. Након 16 година имамо само нагомилане проблеме које је готово немогуће рјешавати, односно ова гарнитура политичара то не може учинити”, нагласио је Стојановић.

Мирјана Орашанин, члан Главног одбора СДС-а је рекла да је СДС поносан на 32 године свог постојања.

“Оно што нас сада чека је да са пуно ентузијазма, амбиција и добре енергије дочекамо предстојеће изборе. Желимо да заједно са српским народом станемо на црту садашњој власти и поведемо наш народ путем просперитета”, истакла је Орашанин.

Кум овогодишње славе СДС-а био је Славиша Марковић, предсједник Градског одбора ПДП-а, који је рекао да је кумство доказ успјешне сарадње градских одбора те двије странке.

Пуних 16 година смо заједно у коалицији, а чињеница да СДС постоји преко 30 година је доказ да је то сигурно најача и најуспјешнија организацијау Републици Срској, рекао је Марковић и додао:

“Присуство овако великог броја људи у просторијама СДС-а у Бијељини је доказ да је ова странка овдје на добром путу да, заједно са другим политичким партијама који ће бити коалициони партнери, у овој изборној трци оствари убједљиву побједу. Десиће се промјене које су сада више него изгледне”; истакао је Марковић.

Прије ломљења славског колача положени су вијенци на споменике палим борцима и Краљу Петру И Карађорђевићу у Бијељни чиме је одата почаст онима који су дали немјерљив допринос у очувању српске државе и слободе српског народа.

(БН) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

МИРКО

12.07.2022 17:26

АМИН???

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

12.07.2022 17:49

СРЕЋНА СЛАВА СДС. ПОРУКА ЈЕ ЈАСНА. ВИ СТЕ НАРОДНА СТРАНКА. ДАВНО ЈЕ ТРЕБАЛО ОВУ ВЛАСТ СМИЈЕНИТИ. МНОГО ГОДИНА РАДЕ ПРОТИВ ИНТЕРЕСА РС И НАРОДА У ЊОЈ. НАРОД ЈЕ ВИЈЕРОВАО ЊИХОВОМ ХВАЛИСАЊУ НА РТРС. ЧУДЕ МЕ ПЕНЗИОНЕРИ, КОЈИ ИМАЈУ ЖИВОТНО ИСКУСТВО ДА НЕ ПОЗНАЈУ ЛАЖ. ПЕНЗИОНЕР САМ. САМО ТРЕБА СЛУШАТИ ЕКОНОМИСТЕ И ЦИФРЕ, КОЈЕ СВЕ КАЖУ. ДРУШТВЕНА ПРЕДУЗЕЋА КРОЗ ПРИВАТИЗАЦИЈУ ПОКРАДЕНА И САМО ПРЕКЛОПИТА НА ПРИВАТНИКЕ ПРЕКО МАЛИХ ВАУЧЕРА И ДИОНИЦА. ДОДИКОВ ЗАКОН 1.998 ГОД. РАДНИЦИ ПРЕД КАПИЈАМА. А САДА ЈАВНЕ ЛИЦИТАЦИЈЕ, СУКОБИ ИНТЕРЕСА, РЕКЕТАРЕЊА, ПТО ОПЛИЈЕВЕ СВУ РС И Б и Х. НА ИЗБОРЕ СВИ ДО ЈЕДНОГ ГРАЂАНИНА. ПА ВАЉДА ЈЕ ВИШЕ ПОШТЕНИХ ОД ЗЛИХ ЉУДИ. НАРОД ЈЕ ГКАДАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

12.07.2022 18:10

Људи марљиво и свесрдно радите а немојте давати испразне прогнозе На шта се ослањати кад сте толико сигурни.Ви изгледа још потпуно нисте свесни с ким имате посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

12.07.2022 18:27

Напред прво скочите па реците ХОП. Сретно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ортхy

12.07.2022 20:32

Немам везе са политиком, али било би добро за Републику Српску да се народ окрене себи, породици, њиви, будућим генерацијама и најбитније БОГУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена, Бањалука

12.07.2022 22:10

Само будите јединствени....Саровиц, Тривиц и Вукановиц, једино њих троје могу заједничким снагама да донесу промјену нашем напаћеном и извараном народу. Доста је висе прелетаца и квази академика у позицији и опозицији, приватних факултета, непотизма. Нема ко да уписује дрзавне факултете у РС ... омладина нам се разоцарала, отишли су, одлазе. Док једног Зељковица пошто пото МОРАЈУ да ухљебе, лети преко ноћи из фотеље у фотељу ....ми остали, факултетски образовани градјани можемо да сањамо стално запослење и да пролазимо са великим разоцарењем још један конкурс, интервју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има

13.07.2022 08:52

Да вас баја из бакинаца помете ко прашину

ОДГОВОРИТЕ