Србија дочекала Новака - "За ово вриједи живјети"

Српски тенисер Новак Ђоковић свечано је дочекан у Београду након освајања седме титуле на Вимблдону.

Тенис 11.07.2022 | 21:30
Србија дочекала Новака - "За ово вриједи живјети"

Дочек је уприличен испред Скупштине града Београда, а бројни навијачи и поштоваоци Новака Ђоковића окупили су се како би га дочекали и поздравили.

"Ово су најљепши тренуци у животу, дефинитивно. Имам тај благослов да уз спорт којим се бавим читав свој живот и гдје сам достигао велике успјехе, а најзахвалнији сам када нешто остварим да то могу да прославим са својим народом. Дивни сте. Велико хвала свима што се дошли у оволиком броју", казао је Новак.

"Пуно српских тробојки, пуно младих и деце. То ми испуњава срце. Волим вас. Заувек. За овакве тренутке вреди живети, радити, играти тенис. Имао сам пуно пута у каријери среће да достигнем велике висине и освојим све трофеје. Али, ови су тренуци незаборавни. Трофеји су трофеји, они пролазе. Ово ћу носити у срцу до краја живота.

Морам да се захваљујем. Ови људи немају обавезу да буду вечерас овде, а опет су се појавили. Улепшали сте ми и дан, вече, годину и живот. Имао сам привилегију у животу да сам неколико пута био на овом балкону."

"Пуно српских тробојки, пуно младих и деце. То ми испуњава срце. Волим вас. Заувек. За овакве тренутке вреди живети, радити, играти тенис", поручио је Ђоковић окупљеном народу.

(БН   ФОТО: ПРИНТСКРИН)

Коментари / 0

Оставите коментар