Моззарт уз „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“

Протеклог викенда у Требињу је одржан турнир у одбојци на пијеску „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“. Побједу на овогодишњем такмичењу однијели су момци из Београда и Новог Сада.

Република Српска 11.07.2022 | 15:59
Моззарт уз „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“

Друго мјесто заузео је тандем из Љубиња и Брчког, а треће је припало двојцу из Љубиња. Учесници и организатори свједоче да је ово био најбољи турнир до сада, а подршку у организацији пружила им је компанија Моззарт.

-Презадовољни смо овогодишњим турниром у Требињу, како бројем екипа, тако и одазивом публике. Подигли смо љествицу организације, награде су биле никада веће. Зато се посебно захваљујем компанији Моззарт на спонзорству и пруженој подршци- каже директор „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“, Бојан Новокмет.

Побједнички пар Хузејровић-Мушкиња из Београда, односно Новог Сада, награђен је великим пехаром и новчаном наградом од 1.500 КМ. Другопласираном Јањићу и Кисићу, одбојкашима из Љубиња и Брчког уручен је пехар и 600 КМ, док су Љубињци Кнежевић и Митриновић, за треће мјесто, добили 300 КМ и пехар.

Турнир се већ шест година одржава у Требињу, а посљедње двије године, под називом  „Сунрисе беацх воллеy тоур“ и у другим градовима широм Српске.

На занимљиво такмичење у граду на југу Српске пријавило се 16 екипа из БиХ, Србије, Црне Горе, а највећу пажњу привукао је руско-украјиски пар, што доказује да спорт не зна за границе.  

Вјештине у одбојци на пијеску заинтересоване екипе ће крајем мјесеца моћи да одмјере и у Бијељини и Градишци гдје се „Сунрисе беацх воллеy тоур 2022“ наставља, а компанија Моззарт ће и тада бити уз њих.  

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар