Неостварена жеља Јелене Тривић (ВИДЕО)

Када не обавља фунцкију посланика у Народној скупштини Републике Српске, када политику и улогу професора остави бар мало по страни Јелена Тривић је обична жена, супруга, мајка, сестра, ћерка.

Република Српска 09.07.2022 | 10:20
Неостварена жеља Јелене Тривић (ВИДЕО)

-Долазим из једне обичне, поштене и срећне породице, тако да сам се ја трудила да своју породицу коју сам градила са супругом направим на таквим темељима.

Према њеним ријечима родитељи су је васпитали на традиционалан, помало конзервативан начин.

-Упрскос разним животним турбуленцијама током живота, брат и ја смо успјели да се изборимо са свим изазовима и да израстемо у стабилне и добре личности.

У слободно вријеме Јелена слуша музику, свира гитару али воли и да борави на селу, као и природи уопште. Понекада игра кошарку и фудбал, што је јавности и познато. Обавезе јој ипак не допуштају да увијек упрати све актуелности у спорту као некада.

-Некада сам знала први састав Милана, први састав Реал Мадрида, први састав југословенске тадашње репрезентације И фудбалске и кошаркашке, али и саставе Њемачке и Италије. Кад кренем да причам неке битније утакмице људи не могу да вјерују да ја толико памтим, да се сјећам.

Каже да јој је остала једна неостварена жеља – да буде репрезентсативац Србије у кошарци. Ипак, живот ју је одвео на другу страну - у политику.

- Имала сам велике амбиције, имала сам жељу да постанем професионални спортиста, да играм за репрезентацију Србије, није ми се жеља остварила. Окачите, што се каже, патике о клин и наставите даље. Онда сам пронашла нека друга интересовања, посветила се више школи, послије факултету, па сам се ту сам се некако пронашла. Послије је дошла политика и ево ме ту гдје јесам.

Када је ријеч о музици, воли да слуша поп музику, нешто што је опушта и што је пропраћено емоцијом. Себи некада и да одушка да добро се проведе на весељима и прославама, при којима се и пјева и игра..

Каже да једнога дана, када се засити политике након остварених циљева у њој, могла би без проблема да се посвети само породици.

Највећи дар од бога за Јелену Тривић су њена дјеца, то је нешто чему се надате и молите богу свакодневно. И то је најбитнија ствар у мом животу, каже Тривићева у јутарњем програму БН ТВ.

Цијели разговор погледајте у ВИДЕУ.

(БН ТВ)

 

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

+

09.07.2022 08:41

ЧЕСТИТАМ ЈЕЛЕНА. НОРМАЛАН ПУТ РАЗВОЈА У ЖИВОТУ. КАКО КАЖЕШ ИЗ ПОШТЕНЕ СРЕЋНЕ ПОРОДИЦЕ. ПО НАШОЈ ТРАДИЦИЈИ. НИШТА ЉЕПШЕ. СРЕЋУ ЖЕЛИМ ПРВО ТЕБИ И ТВОЈОЈ ПОРОДИЦИ, А ОНДА И НАРОДУ У РС И Б И Х СА ТАКВИМ ВОЂАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

09.07.2022 09:23

Зато цес сада бити наса председница!

Name

Ре

09.07.2022 11:25

Бисерка јој ни до кољена није. Браво Јецо!

Name

Бисерка

09.07.2022 18:00

113% си у праву!

Name

бијељина

09.07.2022 08:49

Јело некате бог цува својој породици и на понос својих родитеља зелимти пуно среце у зивоту и раду некате господ бог и свети василије са острога прати и цува и дати снаге и здравља пуно

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

09.07.2022 08:53

ПЕНЗИОНЕР САМ. НЕ У СТРАНЦИ. НЕ У БАЊАЛУЧКОМ КРАЈУ. РАДУЈЕМ СЕ ДА ЋЕМО СВИ КРЕНУТИ ПУТЕМ НАПРЕТКА ЕКОНОМИЈЕ, ШТО ЈЕ ДУЖНОСТ НАРОДА. ДУЖНОСТ ВАС В О Ђ А ЈЕ ДА СТВОРИТЕ ПРАВНУ ДРЖАВУ ЗА БУДУЋНОСТ НАШЕ ДИЈЕЦЕ. ДА БУДЕ ИНВЕСТИЦИЈА ДА ЉУДИ ИМАЈУ ПОСАО, ДА ХРАНЕ И ШКОЛУЈУ СВОЈУ ДИЈЕЦУ И БУДУ СВИ СРЕЋНИ ЧЛАНОВИ ДРУШТВА. ЖАЛОСНО ЈЕ, КАДА ЈЕДАН МЛАДИ, ЗДРАВ, СТРУЧАН ЧОВИЈЕК, НИЈЕ У МОГУЋНОСТИ ДА ЗАРАДИ ЗА ЖИВОТ ПОРИОДИЦЕ. ПОНИЖЕН ЈЕ И ОД ДРУШТВА И ТАКО У ПОРОДИЦИ. НЕМОЋАН ЈЕ КАО ПОЈЕДИНАЦ. ЈЕДИНО ОКТОБАР 2.О22 ЈЕ СПАС. СРЕЋНО НАРОДУ. ШАРОВИЋ, ЈЕЛЕНА, ВУКАН, РАДОВИЋ И ДР. УЗ ВАС. И ДО НАРОДА ЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

09.07.2022 08:59

Пуна подршка овој, прије свега нормалној особи, мајци, супруги и зени високих моралних и интелектуалних особина. Постована будуца Предсједнице не дозволи да те садасње политицко зло спријеци да дигнуте главе наставис борбу за Републику Српску и њене народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

09.07.2022 09:27

Зива ти нама и здрава била ! Такве се радјале !

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

09.07.2022 11:57

Свака цаст Јелена зивати нама и здрава била и у октобру да нам будес пресједница

Name

Драган

09.07.2022 09:37

А моја једина зеља је да закуцас додика на изборима, остало ста направис,зива и здрава била.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.07.2022 12:26

?????

Name

Боки Србац

09.07.2022 10:02

Права српска жена, посједује све квалитете које једна врхунска српска дама - жена треба да има! Браво Јелена. Задовољство ми је да је оваква особа кандидат и будућа предсједница РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ . Ко није свјестан да треба гласати за овакву особу, није с њим нешто у реду, а посебно поредећи додига и Јелену, НЕУПОРЕДИВО , Јелена посједује све позитивне квалитете, а додиг ни ЈЕДАН позитиван, све што посједује, негативно је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

09.07.2022 10:57

Јелена,ти си све оно сто додик,није!Зато цес га,,помест,,неце га бити нигдје!Мислим да те сања и буди се у зноју!Ни сањо није ко це га послати на ,,сметљисте историје,,Писаце се дуго како како једна Јелена,,растури,, рогобатног,,бају,,!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микица Д.

09.07.2022 15:36

Напријед Јело Јелена до побједе. РС је наша судбина а тебе сам бог шаље овом напаћеном и поштеном народу.Буди таква и не мијењај се народ те воли и постује. ❤️Живјела нам Ти и Република Српска. Доље лопови и лазови сектаски.

Name

НАДА

09.07.2022 19:33

Да си нам жива и здрава будућа предсједнице.Велики поздрав за маму Брану.

Name

+

10.07.2022 10:32

ЗАИСТА. ДОДИК. НАЈБАЈА У РС НИКАД НЕ БИ ПОМИСЛИО. ДА ЋЕ ГА КАРАКТЕР, ОБРАЗОВАЊЕ ПОШТЕНИ РАД, ИСКРЕН ОДНОС И ПОШТОВАЊЕ НАРОДА И ТО ЈЕДНЕ ЖЕНЕ ПОЛИТИЧКИ ЗАКОПАТИ. НЕТРЕБА ЊОЈ И ОПИЗИЦИОНИМ СТРАНКАМА КРАДЕНИ НОВАЦ ОД НАРОДА. МОГУ ОНИ ЖИВИЈЕТИ. НАРОД ЈЕ. Г Л А Д А Н И Д У Ж А Н. И Т У Ж А Н. ЛИЧНО НИСАМ, АЛИ СЕ ПЕНЗИОНЕРСКИ БОРИМ. НЕЋУ У БАЊУ, НЕЋУ ВАУЧЕРЕ ОД СИРОМАШНЕ РС, НЕГО КОПАМ МОТИКОМ У БАШТИ И ПОЏАВАМ СВУ О П О З И Ц И Ј У. КАКВИ СУ ЗАИСТА ПОШТЕНИ, БОСИЋ, ЦРНАДАК, ГОВЕРАДИЦА, А ПОКРАДЕНИ ИМ ГЛАСОВИ. ЖИВИЈЕЛИ.

ОДГОВОРИТЕ