Надалу је пукао мишић - не одустаје од Вимблдона

Полуфиналиста Вимблдона, шпански тенисер Рафаел Надал, изјавио је да повреду трбушног мишића вуче већ недељу дана и да на тренинзима готово и не сервира како би избегао бол, пренео је британски Експрес.

Тенис 07.07.2022 | 15:41
Надалу је пукао мишић - не одустаје од Вимблдона

Надал је јуче успео да преброди бол у абдомену и савлада Тејлора Фрица у четвртфиналу после пет сетова са 3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6 (4).

Шпанска Марка објавила је данас да је популарном Бику са Мајорке пукао трбушни мишић и да је расцеп на њему седам милиметара.

Надал тврди да проблем вуче већ недељу дана и да због тога на тренинзима готово да није ни сервирао како би избегао бол.

"Вучем овај проблем готово недељу дана. На тренинзима готово да нисам ни сервирао да бих сачувао здравље. Потребно је да слушам људе који знају. Бар ме стопало не бољи, или боли мање, па ме то не лимитира. Немам разлога да се жалим. Имам среће, иако имам мало времена за опоравак од две повреде и обе лечим у ходу", изјавио је Надал.

Шпанац, који је ове сезоне освојио Аустралијан опен и Ролан Гарос и тако дошао до 22 гренд слем трофеја, у полуфиналу Вимблдона играће сутра против Аустралијанца Ника Кирјоса.

Надал и Кирјос двапут су се састали на лондонском гренд слему. Кирјос је 2014. славио у осмини финала са 3:1 сетовима, а Надал је узвратио истом мером у другом колу 2019. године.

(Тањуг  Фото:Профимедиа)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дусан

07.07.2022 14:24

Кад је Надал у питању све је лаж

ОДГОВОРИТЕ
Name

Занимљиво....

07.07.2022 14:46

Допинг је чудо. Човјек се јуче није ни ознојио. Послије медицинског тиме аут-а се знало шта ће бити. Манупулатор свјетских размјера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

07.07.2022 14:50

Лаже, лаже, лаже! Тако је лагао да је повређен и у Паризу.

ОДГОВОРИТЕ