Ево коме иде имовина и некретинне после развода ЈК и Душка!

Брак Јелене Карлеуше и Душка Тошића окончан је после 14 година заједничког живота.

Забава 05.07.2022 | 20:35
Ево коме иде имовина и некретинне после развода ЈК и Душка!

Како је Јелена објавина на друштвеној мрежи Инстаграм, "сва брачна имовина преписана је на заједничку децу, а старатељство припало је Карлеуши.

 
Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Како је раније писало, углавном се све што брачни другови стекну за време трајање брака, дели на пола. Тошић је зарађивао енормне суме, након ступања у брак са Јеленом Карелушом.

Најпре је играо за репрезентацију Србије, да би потом прешао у Црвену звезду, а онда и у турски клуб Генчлербирлиги. Поред осталих клубова, Душко је највећи успех као и зараду остварио у турском клубу Бешикташ у којем је играо од 2015. године до 2018.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, АНА ПАУНКОВИЋ

Према писању медија, за ове три сезоне у познатом клубу, Тошић је зарађивао 1.250.000 евра годишње, што је повишица у односу на дотадашњих 900.000€, а имао је и бонусе од 4.000 евра за сваки одиграни меч.

Након великог успеха у овом клубу, Душко је прешао у кинески - Гуангџоу Р&Ф, где је био још плаћенији. Наиме, зарађивао је 5.800.000 евра по сезони, како су писали домаћи медији, и тиме је постао најплаћенији српски фудбалер.

Када бисмо сабрали само новчане приходе из ова два клуба, без узимања у обзир претходну зараду, бонусе, премије, као и издатке за клуб, менаџере и остале трошкове које је фудбалер сигурно имао, Душко Тошић је у периоду од 2015. године, па до 2020. зарадио око невероватних 18 милиона и 750.000. По тој претпоставци, Јелени би требало да припадне пола од ове суме новца, што износи нешто више од девет милиона евра!

Брачни пар Тошић поседује неколико некретнина и аутомобила, који би се у случају да се разведу, могли делити на равне части. Пре 3 године, медији су објавили да је брачни пар купио вило од Драгана Стојковића Пиксија, лоцирану на Дедињу, вредну око 3 милиона евра, коју и даље уређују, док живе у луксузном дому у Лисичјем Потоку.

Спекулисало се и да је 300.000 евра издвојио за вилу на Врачару, међутим, пар никада о имовини није говорио јавно. Осим тога, уколико ћерке познатог пара припадну мајци, Душко би требало да Јелени за њих плаћа алиментацију у висини новца коју договоре.

Jelena Karleuša
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар