Шок изјава Злате Петровић: Жељела сам тројку ...

Злата Петровић позната је по бритком језику, те у јавности прича баш онако како и мисли, и то без устезања. Сада је признала да је желела тројку с брачним паром Зорицом Брунцлик и Мирољубом Аранђеловићем Кемишом.

Забава 27.06.2022 | 20:39
Шок изјава Злате Петровић: Жељела сам тројку ...

Наиме, на једном весељу Злата се љубила с колегиницама у уста, а како су након тога сви причали о њеним лезбо-акцијама, певачица је признала за Српски телеграф шта јој је још било на уму. Будући да су Зорица и Кемиш на истом слављу били веома расположени и опуштени, Злата је имала један предлог за брачни пар.

 
Zorica Brunclik
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/РТС

- Ви мислите да смо Сека Алексић и ја биле луде и да нисмо знале шта радимо? И те како смо знале шта радимо и сву енергију и љубав коју смо имале давале смо једна другој. Сека је такав позитивац и добар човек. Она је на целу салу пренела позитивну енергију. Било нам је врх. Ми смо се грлили и љубили са свима. Ја сам те вечери и Зорицу Брунцлик пољубила у уста. Желела сам да пољубим и Кемиша, али га нисам видела. Желела сам тројку, Зорица, Кемиш и ја да се пољубимо, али он је негде нестао кад сам то хтела да изведемо. Правиле смо аферу те ноћи. Жао ми је што је Кемиш побегао, али биће прилика и за то - рекла је Злата кроз смех и открила која се певачица боље љуби Сека Алексић или Зорица Брунцлик:

- Нисмо се ми жвалавиле језицима. То си били кисићи. Не могу сада да мерим. Обе волим и од обе је било од срца. Код Ђанија смо сви били као пуштени с ланца. Две године се нисмо ни видели ни чули. Били смо као дивљаци. Радујем се сваком сусрету с драгим колегама. Једва чекам да се опет негде сви састанемо, па да лумпујемо и глупирамо се до јутра.

Seka Aleksić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(курир.рс/република.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар