Заједно и сложно од октобра радићемо у корист наше Српске и сваке њене локалне заједнице

- Побједа над корупцијом, политичка стабилност, боље здравство, образовање, рјешавање проблема борачке популације биле су теме које су највише интересовале грађане Билеће, а за које ми имамо конкретна рјешења у нашем Програму обнове Републике Српске.

Република Српска 26.06.2022 | 12:04
Заједно и сложно од октобра радићемо у корист наше Српске и сваке њене локалне заједнице

- Бивша СНСД-ова власт је, нажалост, финансијски опустошила Билећу и требаће много труда и енергије да се стање поправи, али успјећемо. Заједно, сложно од октобра, радићемо у корист наше Републике Српске и сваке њене локалне заједнице. Без обзира ко чинио локалну власт, имаћемо исти приступ, а не као што садашња републичка власт кажњава општине у којима на власти није њихова политичка структура – рекла је народни посланик Јелена Тривић током синоћњег скупа „Разговор са грађанима“ у Билећи.

Тривићева је рекла да постоји неколико области на које ће се обратити посебна пажња:

- Побједа над корупцијом, политичка стабилност, боље здравство, образовање, рјешавање проблема борачке популације биле су теме које су највише интересовале грађане Билеће, а за које ми имамо конкретна рјешења у нашем Програму обнове Републике Српске. Поред економског напретка, ово смо поставили као приоритете за рјешавање – навела је Тривићева додавши да је питање путне инфраструктуре једно од првих које у Херцеговини мора бити ријешено, јер је то један од основних предуслова за развој потенцијала ове регије.

Народни посланик Љубиша Крунић је навео да је претходна власт довела Билећу у статус најнеразвијеније општине у Републици Српској:

- Часни и поштени начелник Веселин Вујовић се лавовски бори да се стање у Билећи доведе у ред, али републичка власт упорно наставља да опструише ову општину. Читава Херцеговина је у потпуности запостављена, иако имамо све ресурсе за добар живот. Од октобра ћемо заједно и сложно радити читава Република Српска коначно постане мјесто у којем се слободно живи, ради и које се развија – поручио је Крунић.

- Ја сам човјек који је стално са народом, и зато могу да кажем да је народ у Јелени препознао побједника – рекао је начелник општине Билећа Веселин Вујовић обраћајући се окупљенима.
Скупу су се такође обратили предсједник Општинског одбора ПДП-а Билећа Младен Тепавчевић и одборник ПДП-а у Скупштини општине Билећа Новак Инић.

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Саваа

26.06.2022 12:16

Питање далицете победити. Када побједите онда треба планират.Висте на дугом штапу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Госпођо

26.06.2022 12:22

Празна не пуца. Тако бар каже стара народна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сусед

26.06.2022 12:30

Зато це Милорад Ага опет побједити

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

26.06.2022 13:14

Ја мислим, да Није потребно да се Опозиција толико изнуирује обећањима и посијетама свим Мијесним заједницама. Ми Народ треба да радимо, како у својој кући, тако и у Држави, да створамо Добит. Ови до сад нису подржавали ни Пољопривреду, ни производњу. Само Себе и државну управу. Зато смо, хамам, Банкрот. Требате се припремити само, да послије Избора створите услове за Правну Државу. Шаровић , Јелена, Вукан и остали са Народом. Нити су по мени потребни предизборни скупови по свим Градовима. Трошимо сви снагу и вријеме, па не радимо, што нам је потребно да преживимо. А и Ви Политичари требате боље сагледати садашње стање и припремити мијере за промијене. Мислим да је довољно, да Опозиција има довољно наступа на Свим ТВ каналима. Да саслушано у својим Домовима ваш програм. И најважније да се Народ потакне да на Изборе излазимо Сви. Па ком, опанци, ком обојци. Сад је Опозиција у 100 простотној предности, јер је скупоћа, сиромаштво и расељеност са огњишта огромна. Уље 6 км од гориво 4 км. Огрев за зиму.....шуме исијечене. Ала..

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

26.06.2022 13:26

Браво Јелена. Све речено на Скупу је истина и Спас за Народ у РС. Програми и планови су Вам Ок, али ТВ РТРС, кога највише Народа гледа, не информише како треба. Само хвале Власт. Поздрав Свим учесницима и чувајте се. Млади сте, све ћете изџати. Имате Ви своје звање и можете мирније живијети. Ја толики Труд Ваш и цијеле Опозиције цијеним, јер је за спас поштеног Народа у РС. Они који тако не мисле нису право информисани. Срећно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Далибор

26.06.2022 13:26

Опозиција кад побиједи треба да трази подрску Београда .Да помогне опозиције у развоју општина и да спријечи оне који буду саплитали опозицију.Додик ће чинити све да опозицији квари учинак.Тог човјека обавезно уклонит из политике.Милом или силом.Превише је зла начинио српском народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

26.06.2022 13:49

Све похвале за труд и рад, свим присутнима. Свих ових година, па ћете са Народом извојевати побиједи у Октобру. Сви рокови су прошли. Крунићу честитке, Такође, за залагање у Скупштини РС. Пензионер сам. Са екрана све се види. Али не на РТРС. Фабрици лажи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта је то будућност

26.06.2022 14:00

Радићете у корист Српске, да, да, баш као и ови што су сада на власти. Иста багра, како ко заузме власт ради по истој рецептури. И једни и други трећа лига игрча, све лопови, примитивизам и оно најгоре , огромна дугорочна штета по српски народ. Ево показало се у задњих неколико деценија гдје смо и како смо. Нит политичке мудрости , нит зрелости у корист националног интереса, у првом плану ја , а не Република Српска. Политичко кадрирање маркирају људи ниских етичких вриједности и способности. Све у свему септичка јама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све си рекла

26.06.2022 17:17

Ал треба то остварит,,,без нових задузивања ниста од тога,,..опет на грбаци народа,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цика Сима

26.06.2022 19:19

Ја сам пензионер,син ми је борац прве категорије у рату био,незапослен,ја цу гласати опет за СНСД као и цијела породица и фамилија ,а ви се мало запитајте засто.

Name

Нино

27.06.2022 07:26

Сви оцекујемо промјене у Р С садасња власт нас води у провалију Јецо наприједдд