Јапанка ушима држи кишобран, селфи штап па чак и пише с њима! (ВИДЕО)

37-годишња Јапанка Ајуми Такада, иам необичну способности да растегне ушне ресице довољно да их омота око ствари попут кишобрана или штапова за селфије

Занимљивости 23.06.2022 | 15:22
Јапанка ушима држи кишобран, селфи штап па чак и пише с њима! (ВИДЕО)

Ајуми Такада, из Токија, први пут је приметила да су јој ушне ресице супереластичне када је била у основној школи. Био је кишни дан, а руке су јој биле пуне, па је покушала да држи кишобран ухом као трец́а рука и успело је.

То је био само почетак, јер је Јапанка од тада користила своје необично растегљиве ушне шкољке за држање селфи штапиц́а, четкица за калиграфију, уређаја за чишц́ење и других ствари.

Ајумине еластичне ушне шкољке сада могу да се протежу до 4,5 центиметара, омогуц́авајуц́и јој да их омота око разних предмета и држи их на месту што може изгледати бесмислено, али може добро доц́и када су јој обе руке пуне.

И док растезање ушних ресица може звучати болно, она тврди да је то заправо безболно.

“Људи ме увек питају да ли је болно. Али уопште нема бола када их повучете или држим неки предмет. Ушна ресица се природно одмах врац́а на своје место”, рекла је Такада недавно за Цомпасс Медиа.

Ајуми, која је некада била у женској групи Цанари Цлуб, заправо и не зна како је добила своју необичну способност еластичних ушни ресица.

То би могла бити породична наследна особина, али опет се играла и растезала ушне ресице када је била мала, посебно када јој се спавало, па је можда и то мало помогло данас да има ушне реснице такве какве има.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар