Након суђења против бивше Џони Деп променио имиџ и изненадио фанове!

Славни глумац Џони Деп избезумио је обожаватеље на концерту кад је с колегом Џефом Беком изашао на бину без браде на Хелсинки Блуес Фестивалу у Финској.

Забава 21.06.2022 | 21:38
Након суђења против бивше Џони Деп променио имиџ и изненадио фанове!

Деп, кога је било готово немогуће замислити без браде, а који је недавно добио тужбу за клевету против бивше супруге Амбер Херд, био је потпуно обријан током свог првог појављивања у јавности након донете пресуде.

 
Džoni Dep <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ЈУССИ НУКАРИ / СХУТТЕРСТОЦК ЕДИТОРИАЛ / ПРОФИМЕДИА

Деп је током наступа носио белу кошуљу са засуканим рукавима како би показао своје тетоваже док наступа. Глумац је тренутно на турнеји и наступа с легендарним музичарем Џефом Беком.

Подсетимо, <а хреф="хттпс://www.курир.рс/забава/поп-култура/3957165/амбер-херд-у-дуговима-до-гусе" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Амбер Херд је признала да не може да плати 10 милиона одштете која је додељена Џонију пресудом.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/06/21/10/3069965_профимедиа0701104913_фф.јпг?вер=1655799518" алт="Џони Деп" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ЈУССИ НУКАРИ / СХУТТЕРСТОЦК ЕДИТОРИАЛ / ПРОФИМЕДИА

Још не знамо хоће ли Деп провести пресуду и тражити од Амбер да плати високу своту новца у целости. Његови адвокати дали су наслутити да можда ни неће рекавши да је његова мотивација иза његове тужбе била да врати свој углед након оптужби за злостављање.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар