Драма у Чолином дому: Из сефа му нестало 20.000 евра

Ћерка Здравка Чолића Уна Чолић кришом је из татиног сефа узела око 20.000 евра, и то да би свом дечку купила аутомобил.

Забава 19.06.2022 | 21:43
Драма у Чолином дому: Из сефа му нестало 20.000 евра

Кад је певач видео да му недостаје позамашна свота новца, позвао је полицију, па је уплашена девојка све признала и вратила паре, сазнаје Курир. Ова драма у кући славног певача одиграла се пре неколико месеци.

Срећа у несрећи

Да је и Чолина наследница, као и остали тинејџери, пролазила кроз разне фазе и правила лудорије, доказује и непријатна ситуација коју је приредила породици. Наиме, Уна је до ушију заљубљена у свог дечка, па је желела да га изненади и више него вредним поклоном.

Због тога је пре неколико месеци узела позамашну своту новца из татиног сефа, каже наш извор, а све како би свом изабранику купила нова кола. Чим је узела паре, отишли су у салон аутомобила, где су разгледали моделе. Срећом, онај који се њима свидео није био на стању, па су им продавци, који су били сумњичави одакле тако младим људима новац за нова кола, рекли да морају да сачекају.

У међувремену је Чола приметио да му недостаје доста новца из сефа, због чега је позвао полицију, која је убрзо и стигла у њихову породичну кућу. Супруга Александра је о томе обавестила и ћерке, које нису биле код куће, и рекла им да имају проблем и да су покрадени, те да су службена лица ту.

Покајала се

Кад је то Уна чула, збунила се и одмах дошла у породичну вилу, где је све признала. Како каже наш саговорник, девојка се расплакала и открила да је она кришом узела новац, а потом и открила зашто. Извињавала се родитељима што им је приредила овако непријатну ситуацију и што су морали да зову полицију, па је вратила новац, приближно око 20.000 евра.

И Чола и његова супруга су били изненађени њеним признањем, посебно јер никад није била проблематична. Ипак, нису се наљутили на њу, већ су јој рекли да није у реду што је то урадила, те да увек треба да буде искрена с њима. Покушали смо да ступимо у контакт с Чолом, али га до закључења броја нисмо добили.

(Курир Фото: Фото: Драган Кадић, Принтсцреен, Профимедиа)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дјуро

19.06.2022 21:56

Свакако су то сумњиве паре неопорезоване. Требала је купит ауто или све потрошити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шитка

20.06.2022 20:22

Мотка закон.Е,мој Чола.Доста си у животу успио,али оне најважније ствари преспавао.

Name

Ре

21.06.2022 02:52

Данашње дјевојке немају мозга. Глупача заљубљена опљачкала сопствене родитеље. На шта је још спремна. Родитељи настрадаше, и то какви родитељи. Сад испашће, код неких, да јој нису давали ни пара. Ово је огроман шок за родитеље.

ОДГОВОРИТЕ