Сека Алексић на наступ у Новом Саду дошла возом!

Сека Алексић опет је у центру пажње на друштвеним мрежама, овај пут због тога што се провозала возом.

Забава 19.06.2022 | 17:33
Сека Алексић на наступ у Новом Саду дошла возом!

Певачица је на Твитеру објавила фотографију на којој се види како стоји на перону, а у опису је стајало њено питање "да ли у возу служе пиће". У разговору за Курир, Алексићева прича због чега се одлучила да испроба вожњу Соколом, брзим возом који саобраћа на линији Београд - Нови Сад.

Seka Aleksić
ФОТО: СТАНИСЛАВ ЗАКИЋ

- Већ дуже време сам желела да се провозам возом јер нисам имала прилику до сад никад да се возим у возу. Од пријатеља, који су путовали Соколом, чула сам да је лепо, пријатно, чисто у удубно. Волим авантуре, па сам одлучила да на наступ у Нови Сад одем управо тим возом. Јесте да сам била фул сређена и у костиму за наступ, али нема везе. Путници су ме мало загледали, неки игнорисали, а било је и оних који су хтели да се сликамо - нашалила се она.

Seka AleksićФОТО: СТАНИСЛАВ ЗАКИЋ

С нама је поделила своје утиске из вагона.

- Пут је био сјајан. За 50 минута стигли смо од Београда до Новог Сада. Нисмо ишли 200 на сат него 150. Мој утисак је да је вожња била брза и безбедна. Надам се и волела бих да поново путујем истим возом, али то ће бити са мојим пријатељима. Можда ћемо се организовати да сви заједно одемо на ручак у Нови Сад или слично, свакако више нећу путовати сама - наводи певачица.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бубин

19.06.2022 16:50

Сад це пола естраде да се Соколом вози .Вуциц то цени и и Фанови.

ОДГОВОРИТЕ