У Будви убијен шкаљарац Милић Миња Шаковић

"Полиција у сарадњи са надлежним тужилаштвом предузима активности на расвјетљавању догађаја, о чијем исходу ће јавност бити благовремено обавијештена", саопштено је из Управе полиције.

Регион 18.06.2022 | 08:06
У Будви убијен шкаљарац Милић Миња Шаковић

Један од високопозиционираних чланова шкаљарског клана Милић Миња Шаковић убијен је око 23.40 часова у Будви, потврђено је"Вијестима".

Он је ликвидиран у будванском кафићу Корковадо.

"Вечерас је дошло до употребе ватреног оружја у Будви, испред зидина Старог града, којом приликом је једно лице смртно страдало. Ријеч је о М.Ш.. Полиција у сарадњи са надлежним тужилаштвом предузима активности на расвјетљавању догађаја, о чијем исходу ће јавност бити благовремено обавијештена", саопштено је из Управе полиције.

Један од извора "Вијести", казао је да је у Шаковића пуцао мушкарац који је сједио за столом до његовог и који није био маскиран. Наводно, само је устао и у њега испалио више хитаца.

Други извор наводи да је Шаковић сједио за столом у првом реду и да је леђима био окренут ка шеталишту када је пришао мушкарац који је имао бијелу кошуљу и качкет и у њега испалио више хитаца. Настала је пометња, што је убица искористио и побјегао поред хотела "Могрен".

Полиција је, како је навео извор "Вијести", пронашла кошуљу и качкет.

Полиција је блокирала контакт зону Старог града.

(Вијести.ме / фото: Вук Лајовић/ <спан цласс="имгСоурце wитхЦаптион">Борис Пејовић/ )

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

075

18.06.2022 07:53

Туристичка понуда, "одлична реклама", Црне Горе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

18.06.2022 08:14

Само се рокајте ионако само је штета од вас.

ОДГОВОРИТЕ