Бинго отворио нови хипермаркет у Челићу

У петак 17. јуна, уз присуство великог броја купаца, компанија Бинго отворила је своју 223. пословницу. Ради се хипермаркету у опћини Челић, који заузима површину од 3.700 м квадратних, у чијем је саставу хипермаркет, ресторан са играоницом, те пратећи садржај. Врпцу је са представницима Бинга пресјекао опћински начелник Адмир Хрустановић.

Босна и Херцеговина 17.06.2022 | 14:55
Бинго отворио нови хипермаркет у Челићу

Бинго у Челићу послује од 2010. године, када су у самом центру отворили супермаркет на двије етаже, са основним асортиманом прехране и непрехране.

У склопу новог хипермаркета Бинго сада има проширену понуду на свим одјелима, а новитет су месница, пекара и деликатес. Одлична је понуда и на одјелу непрехране. Челићанима и становницима околних мјеста сада ће бити доступан проширен асортиман текстила, технике, кућних потрепштина, вртног програма и алата, а ту је и све за предстојећу љетну сезону. 

Осим овог пројекта, Бинго до краја године планира изградити откупну станицу и зграду за пољопривредну задругу: „У склопу парцеле гдје се налази овај хипермаркет, до краја године планирамо изградити откупну станицу са хладњачом за откуп воћа и поврћа које локално становништво производи.

Тиме ћемо осигурати контролисан ланац снабдијевања од њиве до трпезе, јер ће се културе након откупа прописно складиштити, након чега ћемо у наше трговине доставним возилима дистрибуирати свјеже убране производе. Осим откупне станице, изградит ћемо и управну зграду за локалну пољопривредну задругу“, истакла је Амина Челиковић из маркетинг службе компаније Бинго.

„Након ових ружних дешавања у општини Челић ово је једна позитивна ствар и даје свјетлост, како мени начелнику, тако и свим становницима Челића. Овом приликом желим захвалити компанији Бинго и свим запосленицима, а посебно власнику, на овој инвестицији која ће много значити из више разлога. Становници су раније морали ићи у околне градове у куповине, сада им је знатно олакшано.

Потом, отворена су нова радна мјеста, а договорено је да у нередном периоду компанија Бинго започне са градњом хладњаче за откуп воћа и поврћа, те бензинске пумпе. С обзиром да је изграђен објекат ове површине то нам говори да се ради о обостраним интересима. Ово је данас велики дан за опћину Челић. Вјерујте да сам радостан и да ме емоције држе, јер добити ово је велико за већи град, а камоли за Челић. “, изјавио је Адмир Хрустановић, начелник опћине Челић.

Отворењем овог објекта компанија Бинго је осигурала радна мјеста за шездесет становника са подручја опћине Челић. Купци сада могу уживати у пространој и модерно опремљеној трговини, а у угодном амбијенту ресторана са 70 мјеста направити предах, док се најмлађи играју у играоници.

Отворење је испраћено великим бројем дегустација и промоција, уз пригодан програм за најмлађе, а купце су наградили поклонима и бесплатним куповинама.
Припремили су и акцијску понуду за првих седам дана од отворења. 

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

аћим

17.06.2022 16:40

Све похвале за компанију.

ОДГОВОРИТЕ