У игри на хуманост сви побјеђујемо - Моззарт поново уз јавну кухињу у Бањалуци

У оквиру свог друштвено одговорног рада компанија Моззарт показује висок степен социјалне осјетљивости, па су до сада обишли бројне јавне кухиње широм БИХ.

Република Српска 16.06.2022 | 12:01
У игри на хуманост сви побјеђујемо - Моззарт поново уз јавну кухињу у Бањалуци

Њиховим корисницима често уручују донације у виду пакета хране и хигијенских производа. Ту хуману мисију наставили су поновном посјетом јавној кухињи „Оброк љубави“ коју води Удружење „Мозаик пријатељства“.

У договору са њима за кориснике су припремили пакете основних животних намирница, а у овој јавној кухињи свједоче да им је донација стигла у прави час.

-Моззарт није први пут у Јавној кухињи „Оброк љубави“, већ више пута заједно служимо другим људима. Ова донација нам је јако важна, поготово данас када је веома тешко доћи до хране. Зато захвалност Моззарту који помаже нашој и јавним кухињама широм БИХ - каже Мирослав Субашић, предсједник Удружења „Мозаик пријатељства“, Бањалука.

У бањалучкој јавној кухињи свједоче да су поскупљења основних прехрамбених намирница и те како утицала на њихов рад. И не само то јер је, кажу, корисника сваким даном све више. За све њих се труде да свакодневно припреме оброке и никог не враћају кући празних руку. Баш зато свједоче да им је донација из компаније Моззарт стигла у прави час.

-Свакодневно ослушкујемо потребе наших суграђана и пружамо им подршку. У комуникацији са јавним кухињама широм земље добијамо информације шта им је тренутно најпотребније, па се потрудимо да им то и обезбиједимо кроз донације - каже Марија Раниловић, менаџер корпоративних комуникација компаније Моззарт.

У протеклом периоду представници ове компаније у више наврата уручивали су донације „Мозаику пријатељства“ у Бањалуци, па су им тако допремили тону хране, те финансијски подржали хуманитарни турнир „Фудбалом до хљеба“.

Њихове донације стигле су и јавним кухињама у Приједору, Добоју, Брчком, те Муслиманском добротворном друштву Мерхамет Бањалука, а ову племениту мисију ће наставити и у будућности.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Славонац

16.06.2022 19:25

Кад се ђаво претвара у анђела свјетлости

ОДГОВОРИТЕ