Народ Херцеговине се буди: Доста је било тираније

...Ово једна преломна година, па ће Херцеговина и Требиње по ко зна који пут у историји устати да скинемо јарам који нам је, овога пута, ставио домаћи окупатор..., рекао је посланик ПДП-а Крунић. 

Република Српска 15.06.2022 | 17:38
Народ Херцеговине се буди: Доста је било тираније

- Величанствени скуп у Требињу и разговор народних посланика са грађанима показао је да се Требиње и Херцеговина буде, да и поред сталних притисака, уцјена и пријетњи, људи више не осјећају страх, него су спремни да одлучно кажу „доста!“ тиранији локалних моћника и политици лажи коју води СНСД и њихови сателити. Свјесни смо да је ово једна преломна година, па ће Херцеговина и Требиње по ко зна који пут у историји устати да скинемо јарам који нам је, овога пута, ставио домаћи окупатор, оличен у Додику и његовој камарили – рекао је народни посланик Љубиша Крунић. 

Крунић каже да је народ увидио исправност и искреност политике коју води опозиција с једне стране, те неистине и обмане које пласира владајућа структура, с друге. 

- Истог дана када смо организовали скуп у Требињу, гдје смо ми као народни посланици, а посебно Јелена Тривић, дочекани са великим одобравањем, Милорад Додик је починио још једну, ко зна коју по низу, издају интереса Републике Српске. Трошећи наш новац да би себе, своју делегацију и коалиционе партнере државним авионом провозао до Брисела, тамо су пристали не све што нити један Србин не би смио ни да помисли да пристане на то.

Док се клео у Русију, у Бриселу је назвао њихову операцију у Украјини „агесијом“ и пристао и на будуће санције Европске уније. Куне се да брани Српску, а пристане на принципе Венецијанске комисије, по којима се бира један предсједник БиХ и укида Дом народа. Па да му и Жељко Комшић, који се декларише као тзв. грађанска опција, позавиди какав је Додик „грађаниста“ преко ноћи постао.

Сваки дан да набрајамо све његове потезе којима је унизио и деградирао Српску не можемо постићи, јер он изнова и изнова то ради. Срећом, прозрен је, али и презрен, па ће њега и његову преварантску политику замијенити људи и политике који се воде само и искључиво српским интересима – поручио је Крунић.

(БН) 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

трагац

15.06.2022 16:37

Сад би Додик авионом у Требиње на нови аеродром што је изградио али боји се да га не дочека черга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отишао

16.06.2022 06:52

додик у русију, тражи подршку за сецесију, коме он маже очи, води нас све у сукобе

Name

Приједорцанин М.

15.06.2022 16:52

Круницу.будуцу власт обавезује све сто је ова власт прихватила зато их сзранци форсирају сто су уцењени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИКАЗ

15.06.2022 17:19

Свака част Требиње и Херцеговино љута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

15.06.2022 18:07

Реци ти паметњаковицу засто слузи дрзавни авион и све га дрзаве имају и користе најбоље би било да су исли песке до брисела де ви из опозиције се мало пресаберите кад су изрицито против завадају нас са свијетом кад су коперативни издају интересе српског народа знате ли ви ста уопсте прицате висте погубили и компас и здрав разум

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бл

15.06.2022 19:38

Ма ви из Бањалуке сте навикли на авионе ,само летите . Вјерујем да ни не мислите главом од летења. А цопор ко цопор на збору под сатором за мало пива и прасетине и пуно лази!

Name

Србија

16.06.2022 06:25

Не ради се о авиону него о томе да није нормално да ми, као друство и дрзава имамо свој авион. Лицимо на неку африцку дрзаву (без намере да увриједим некога) гдје 10% становниства узива све благодети, уз приватне авионе и остале луксузне благодети, а остатак бесно гледа на све то. Да ли смо ми Монако, Луксембург или Линхенстајн? Или (надамо се не јос дуго) Додикова прција?

Name

Ма

15.06.2022 18:11

Само се што више сликати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагос јуниор

15.06.2022 18:36

Неце опозиција пробудити Хереговину него сиромаство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

16.06.2022 08:19

Браво исправно мишљење поздрав теби брате

Name

Боки Србац

15.06.2022 18:55

Додиг је узурпатор и издајник српског народа, у историји српског народа није било горег представника срба и већег издајника !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

15.06.2022 18:56

Папагаји папагаји. Ниста ново од њих ,досадили сте са васим критикама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Бл

15.06.2022 19:50

Јесте државни авион и треба се користити у ДРЖАВНЕ Сврхе а не у страначке!!! АКО ти није јасно да ти још једном појасним!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

16.06.2022 06:15

Народ бира Јелену, јер је Стручна и искрено се бори за Будућност наше дијеце. Заједно са Правдом, ништа БОЉЕ, нам не треба. Народ је поштен и вриједан на Цијелом Балкану.

ОДГОВОРИТЕ