Босић: Састанак у Бриселу је био спашавање људи пред санкцијама

Делегат СДС-а у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић казао је како је састанак у Бриселу био спашавање људи који су били пред санкцијама да их не добију и давање лиценце људима попут Додика да иду на изборе те да се на њих рачуна.

Република Српска 15.06.2022 | 14:39
Босић: Састанак у Бриселу је био спашавање људи пред санкцијама

Нагласио је како ништа није договорено.

“Мислим да је то тежак потез који је учинила ЕУ, очигледно под покровитељством Хрватске те да је то једина порука са састанка, да осталих ефеката неће бити. Они који јесу и нису били на састанку, на данашњој сједници Дома народа се настављају понашати на исти начин. Иако се усвајају закони из европске агенде, они се усвајају у различитим текстовима”, рекао је Босић.

Навео је и проблем именовања делегата у комисије, казавши како је Душанка Мајкић именована у двије комисије, а да вјероватно неће моћи присуствовати јер има здравствених проблема.

“Наставља се иста политика каква је била, можда мало упоакована. Сматрам да је Европска комисија урадила врло лош посао. Жели се приказати да има напретка, а нема га. Можемо рећи да улазимо дубоко у политичку кризу јер ће вјероватно неко од ових актера остати на власти”, рекао је Босић.

(Н1  Фото:Н1)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Милан Србац

15.06.2022 13:01

Није ово спашавање људи, то је спашавање издајника и криминалаца !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

15.06.2022 13:46

Зар матора мајкицка јос није у пензији?

Name

+

15.06.2022 13:33

Наша Власт јест на власти захваљујући странцима. Троше Народне паре заједно. Најбоље квалитете дрво иде у Немачку. За гријање. Машине само режу годинама, у некад радничким предузећима. На капијама само пишу Забрањен улаз. Свагдје сукоби интереса и крађа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејани

15.06.2022 14:35

Које санкције. Док сам живио у Босни бала ми је довољна санкција иако нису биле уведене од других држава. Додик је мене санкционисао па сам напустио земљу хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

15.06.2022 15:51

Ако господа дипломати из Брисела заиста мисле да потпис усвојене декларације од стране лидера из РС, њих обавезује на имплементацију и поштовање свих закљућака наведених у декларацији, грдно се варају, тај потпис за њих представља пуку формалност, и ништа више од тога!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан није Миличевић

15.06.2022 16:06

Тачно иза Додика стоји хрватска политика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

До даљњег по истом

15.06.2022 19:57

Истина спасили се од санкција. Прихватили и наставите о свом свадјати се и заглупљивати народ.

ОДГОВОРИТЕ