Мистериозна смрт шапчанке у мотелу код Бијељине

Александра Петровић (23) из околине Шапца преминула је под мистериозним околностима у једном мотелу код Бијељине у Републици Српској, а тамошња полиција, према речима наших извора, истражује њену смрт.

Република Српска 14.06.2022 | 19:16
Мистериозна смрт шапчанке у мотелу код Бијељине

Како незванично сазнајемо, Александра је пре две недеље била у Бијељини са својим дечком, који је полицији испричао да је девојку усред ноћи затекао обешену у купатилу собе у којој су одсели.

Рецепционар звао Хитну

- Трагични догађај полицији је пријавио лекар Хитне помоћи, коју је те вечери позвао рецепционар. Девојка је пронађена испред мотела, јер ју је, наводно, тамо изнео дечко, који ју је пронашао мртву у купатилу. Он је навео да се пробудио усред ноћи, а да ње није било у кревету. Како је, наводно, рекао, када је ушао у купатило, доживео је шок, јер је девојка висила, па ју је скинуо и изнео испред мотела - прича извор и додаје да је младић испитан у полицији. Према речима нашег извора, надлежни утврђују да ли је млада Шапчанка заиста извршила самоубиство.

- Покренута је истрага и наложена обдукција. Има одређених индиција које указују на то да би самоубиство могло бити инсценирано како би се прикрили трагови злочина - објашњава извор.

Рајко Петровић, отац преминуле Александре, потврдио је за Курир да је његова ћерка настрадала у Бијељини.

- Не знам шта се тачно догодило јер још нисам добио резултате обдукције. Моја ћерка је била лепотица какве нема у Мачви, у основној и средњој школи је учествовала на разним такмичењима, преко 25 златних медаља је освојила - прича неутешни отац и објашњава да с ћерком није био у контакту две године, али је из разговора с њеним пријатељима схватио да није одавала утисак особе која жели да се убије.

Кажу да је била ведра

- Развео сам се од њене мајке, па се она наљутила на мене, нисмо више били блиски. Пријатељи кажу да је била ведра, нису слутили да ће се убити. Како је умрла, и даље ми није јасно, да ли је хтела да науди себи или се само играла - кроз сузе говори отац и наглашава да је после трагедије био у контакту с ћеркиним момком.

- Он је долазио, љубио је њену слику, плакао... Каже да се сама обесила, он је био тамо, ја не знам шта да мислим. Да ли је крив, то не знам, само знам да ће он живот наставити, наћи другу девојку, а моје дете, мој анђео је под земљом и ја ту не могу ништа - плаче отац.

Курир је контактирао са полицијом и тужилаштвом у Бијељини, али одговор нисмо добили до закључења овог броја.

(Курир  Фото:Фацебоок)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

да али

14.06.2022 19:20

Много,много сумнива смрт то треба детаљно изпитати.Због цега је њу децко изнио пред хотел из купатила прије него је досла полиција и љекар.То се несмије вјеровати сто момак казе и детаљно га треба претрести у вези њене смрти,сумњива је његова изјава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па,

14.06.2022 19:31

...зар је хотел Милошевић поред Бијељине? Штс се заташкава 17 дана? Да ли је неко био и хотелу те ноћи, за кога не треба да знамо?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па адвокату

15.06.2022 06:45

Пиши ста знаш,није лепо сакрити истину

Name

Приједорцанин М.

15.06.2022 06:47

Нису циста посла.појацати истрагу из Београда...

Name

Гастарбеитер

15.06.2022 03:32

Кад се позове полиција увјек се казе "Ниста не дирајте долазимо одмах" И свак мозе да закљуци ста то знаци,

ОДГОВОРИТЕ