СПС и СНП ФБиХ заједнички на изборе у Кантону 10

Социјалистичка партија Српске и Српски национални покрет ФБиХ на предстојећим изборима у Кантону 10 наступиће јединствено са листом под називом "Српско јединство", саопштено је из Социјалистичке партије Српске.

Република Српска 14.06.2022 | 13:26
СПС и СНП ФБиХ заједнички на изборе у Кантону 10

Предсједник СПС Горан Селак и предсједница СНП ФБиХ Драгана Дамјановић, која је потпредсједник Скупштине кантона и делегат у дому народа ФБиХ потписали су споразум о заједничком наступу, а након састанка лидер СПС је изјавио да овај споразум представља наставак реализације једне од кључних политика СПС, а то је брига о српском народу, без обзира гдје живио. 

- За СПС је Српска изнад свега, а једна од наших кључних политика је да будемо уз српски народ ма гдје живио. Српски национални покрет ФБиХ и СПС ће заједничким радом и залагањем наставити са политиком развоја, стабилности, слоге и окупљања око заједничких вриједности, јер имамо подршку и повјерење народа да се заједно изборимо за боље услове живота за Србе у ФБиХ - поручио је Селак. 

Предсједница СНП ФБиХ Драгана Дамјановић истакла је да мало ко води бригу о Србима повратницима, те да је потребно ширити сарадњу и окупљати све снаге које желе да подрже српски народ у ФБиХ. 

- СПС својим дјеловањем и политикама представља национално одговорну партију која је окренута ка матици Србији и која ради у интересу српског народа не само у Српској и Србији, него свуда гдје живе Срби. Једина одговорна политика данас је управо окупљање и сабирање, међусобна помоћ и заједничко дјеловање - поручила је Дамјановићева.

(БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Горчин

14.06.2022 12:25

Србија, српска, српски, српско, срби, србин, српкиња, свесрпско, републикасрпска, тробојкасрпска, ћирилица српска, .... Ето, то је наш политички програм, народе глупи гласај за нас, бит ће нама боље а вас ко шта пита, и ми ћемо вас пљачкати али небитно: твој џеп, мој џеп, све је то српски џеп и у њему вадсрпски новац. Гласајте за српство, гласајте за нас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прекаја

14.06.2022 12:43

Срећно и много успеха на предстојећим изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар за Горцина

14.06.2022 13:50

Е свака част мајсторе.Коментару не треба ништа ни додавати нити одузимати. Али треба добро размислити и њему.