Ухапшена жена - возилом ударила дијете у Братунцу

Сребреничка полиција ухапсила је жену која је прије два дана у Братунцу аутомобилом ударила дијете и побјегла с мјеста догађаја.

Босна и Херцеговина 11.06.2022 | 16:43
Ухапшена жена - возилом ударила дијете у Братунцу

Из Полицијске управе Зворник саопштено је да су сребренички полицајци 11. јуна у 1:55 сати лишили слободе особу иницијала Џ. Н. из ове општине која је 9. јуна у саобраћајној несрећи ударила малољетног пјешака у Братунцу и побјегла.

Дјечак је тешко повријеђен и боре му се за живот на Универзитетском клиничком центру у Тузли.

Како преносе медији у каналу су га пронашли мјештани док је био без свијести.

С обзиром на то да је побјегла с мјеста несреће, полиција је за њом трагала два дана, а она се предала синоћ и дала изјаву у полицији о несрећном догађају.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио предузимање свих мјера и радњи на документовању наведених кривичних дјела, те достављање Извјештаја о почињеним кривичним дјелима.

(Клиx   Фото:Клиx.ба)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Није Ухапшена

11.06.2022 19:13

Сама се предала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.06.2022 20:10

Јесте после консултација и видјевши да је откривена.Жена монструм,на њу је то и личило.

Name

Ја

12.06.2022 17:31

Бас тако. Предала се кад јој је адвокат рекао да полиција има дојаву о остецењима на њеном ауту. Посавјетовао је да јој је боље да оде сама јер неце у притвор и то це јој бити олаксавајуца околност на суду.

Name

Страсно

12.06.2022 04:25

Мајко моја гдје живимо и какви нељуди су нам у политици. Јесмо ми нормални када смо дозволили да нас воде неписмени, корумпирани, са лазним дипломама, нехумани и покварени у срцу?! Ми смо срамни дигли руке од себе и будућности своје дјеце.

ОДГОВОРИТЕ