Малолетни син глумца Саше Јоксимовића нападнут боксером и опљачкан!

Глумац Саша Јоксимовић пожалио се на проблем с којим се сусрео након што је његов син по трећи пут претрпео вршњачко насиље од деце која су га најпре покрала, а потом и полила водом.

Забава 10.06.2022 | 16:42
Малолетни син глумца Саше Јоксимовића нападнут боксером и опљачкан!

О агонији кроз коју пролази, родитељима насилне деце који не желе да реагују, као и психичком стању свог сина који је жртва вршњачког малтретирања, глумац је проговорио за Ало.

- Мој син има 13 година, преживео је велики стрес када су га вршњаци по трећи пут напали у парку на Врачару. У питању су малолетници који малтретирају сву децу која долазе у тај парк. Овога пута, они су пресрели Илију и његове другаре, отели су им новац и полили их водом - рекао је глумац, и открио на које се све начине борио са овим проблемом који траје већ неко време.

- То су деца која врше терор, са собом носе палице, боксере, а њихови родитељи не реагују! Нећу дозволити да ми син добије трауме. Ово се дешава већ трећи пут, а сада су му украли новац - истакао је Јоксимовић Телеграф.

- Е, овако, пошто су већ трећи пут напали мог сина и узели му паре, је**ћу вам мамицу у пи**у кад вас будем видео у Чубурцу! Значи, је**аћу вам мамицу у пи**у! - бесно је поручио Саша Јоксимовић раније путем снимка који је поставио на друштвене мреже.

Saša Joksimović
фото: Курир телевизија

(Курир.рс/Ало/Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар