Скуп у Вишеграду: Доста је бахатости и тираније начелника

Овај величанствени скуп, предвођен једанаесторицом непоткупљивих, храбрих и несаломљивих одборника, који су се први одупрли тиранији начелника општине Младена Ђуревића, а грађани ће њихов пенаестомјесечни труд и напор овјерити у недељу гласањем на референдуму за његов опозив, показао је снагу пробуђеног народа који не трпи уцјене, пријетње и понижења, поручено је са трибине коју је организовала скупштинска већина у Вишеграду.

Република Српска 09.06.2022 | 23:13
Скуп у Вишеграду: Доста је бахатости и тираније начелника

“Дошли смо прије свега да дамо подршку свим одборницима који су скоро двије године на бранику отпора самовољи актуеленог начелника општине Младена Ђуревића. Зато позивамо све грађане да остваре своје право и изађу на референдум а ја сам увјерен да ће гласати за опозив и да ће начелник платити сву своју самовољу и бахатост . Вишеград заслужује бољег начелника који ће водити бригу о свим грађанима",  рекао је потпредсједник СДС Вукота Говедарица .

Посланик у Народној скупштини Републике Српске Дарко Бабаљ рекао је да је скупштинска већина и њени одборници у Вишеграду примјер да у овом друштву има нешто што се не може купити.

„Окупљени у коалицију коју чини  осам политичких партија и која  одољева свим ударима извршне  власти одборници су  доказали  да се понос не може ничим купити", дода је Бабаљ.

Предсједник ДНС Ненад Нешић је рекао да се у Вишеграду није догодио скуп политичких партија већ незадовољних грађана.

„Ми смо дошли да подружимо грађане да натјерају на демократски начин ненародни режим да треба да оде и да у ову општину дођу људи који ће водити бригу о народу и одговарати му", истакао је Нешић.

Градоначелник Бања Луке Драшко Станивуковић је рекао да је скупштинска већина у Вишеграду урадила досад оно што прижељкују многи грађани Српске.

„Наша страртешка идеја и концепт је да из сваке општине и из сваког града умањујемо снагу СНСД а онда кад је довољно умањимо да га потпуно искоријенимо. Тако смо урадили у Бања Луци и у Бијељини , у великим градовима у Републици Српској а сад је вријеме и за општине", нагласио је Станивуквић 

Сви који су се обратили скупу позвали су грађане да масовно изађу на референдум и заокруже „За опозив“ Младена Ђуревића, како рекоше начелника који је у мандату једино успио да општину сврста у круг изразито неразвијених локалних заједница у Републици Српској.

(БН/Р.Тасић)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Вишеград

09.06.2022 21:32

Ксд су дошли на власт вишеградске кабадахије ђуревић,перишић и андрић,није имао пас за шта да их уједе,а садстанови,куће,земља по Вишеграду ,Београду,Требињу и ко зна гдје још.А од развијене општине свалили је у изрсзито неразвијену.Они да имају образа сами би поднијели оставку.Овако се боре само за своје пуне џепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оооооо

10.06.2022 00:19

Зq лоповлук неморају да одговарају али за претње и уцјене мораце кад тад. КАД ТАД

Name

Беса

09.06.2022 22:27

Перисицу, дјуровицу и криви андрицу готови сте. У недељу кад паднемо стацемо онда. Ваља рацуне полагати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

09.06.2022 22:29

Хоцес ли сад андрицу у хотелу потписивати рацун за цај и кафу јер бједо и двије марке ти је зао да платис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОНАЧНО

10.06.2022 05:27

ДОШЛО ВРИЈЕМЕ ДА НАРОД КАЖЕ СВОЈЕ,И ДА РАСТЈЕРА КРИМИНАЛЦЕ НА ФУНКЦИЈАМА.БРАВО ЗА ОДБОРНИКЕ ВИШЕГРАДА,БРАВО ЗА ГОВЕДАРИЦУ,СТАНИВУКОВИЋА,БАБАЉА,И СВЕ ОНЕ КОЈИ СУ ДОШЛИ ДА ПОДРЖЕ ГРАЂАНЕ ВИШЕГРАДА!НАДАМ СЕ ДА ЋЕ НАРОД ДОНИЈЕТИ ИСПРАВНУ ОДЛУКУ КОЈА ЋЕ ПОКАЗАТИ КОЛИКО ЊИХОВ ГЛАС ВРИЈЕДИ.ЧИСТКЕ СУ НЕОПХОДНЕ У ВЕЋИНИ ОПШТИНА И ГРАДОВА,ДРУГОГ ИЗБОРА НЕМА.НАПРИЈЕД НАРОДЕ,ОДЛУЧНО,И БЕЗ СТРАХА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Више нас је ЗА

10.06.2022 05:56

Вишеграде домаћински граде шта од тебе црвени нам раде. Од кад власт паде им у руке народне их не дотичу муке Све им се памет и умијеће своде на централу запослићу те роде Али Вишеград се из свог сна буди на опозиву казниће их људи Вишеград ће живјети у слободи бољи начелник њега ће да води

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо Плави

10.06.2022 06:09

Људи, не брзајте и не летите, а посебно не потцјењујте црвену секту! Ја колико видим по Фејсбуку и овдје, ви већ прославили побједу. А то само наиван човјек може урадити. Они имају уходане системе и шаблоне и имају добро обучену војску. Памет у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.06.2022 07:47

Та њихова војска се распада. Сви они вец бјезе од водје им и, јос це бјезати. Тај нацелник бице смјењен!

Name

Нешо Плави

10.06.2022 08:39

Дај Боже, али информације које имамо из Вишеграда не кажу тако друже. Лијеп поздрав!

Name

Питам ђуревића

10.06.2022 06:21

Како ће да живи од понедељка кад буде нико и ништа,а навикао је да малтретира запослене,јер је то хтана за његову болесну психу.ОДЛАЗИТЕ болесници и лопови,мали дебели геометар,криви андрић и одвратни перишић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огњенка

10.06.2022 08:41

Дјуревић остаје начелник нажалост и то лагано! Кажете за ово велики и величанствен скуп? Што се нисте и ви усудили и узели дворану да покажемо снагу? Није добро..

Name

Андроид,

10.06.2022 08:43

Ништа нисте урадили ако им не одузмете, што су покрали ,и да плате одштету онима које су малтретирали.

Name

Татар

10.06.2022 09:13

Па можете ли га се ресити или треба звати појацање.Па није икона.

Name

за Опозив

10.06.2022 12:27

Овај сукуп је скуп Вишеграђана, а скуп СНСД-а је скуп аутобуса из вечине градова РС, скуп папучића СНСД-а.

Name

ПУ

10.06.2022 08:30

Ево читам коментаре и видим да коментатори не схватају ситуацију у Вишеграду али ни у Републици Српској. Првенствено опозиција не ваља а то показују скупови једних и других. Само упоредите масовност скупа СНСДа од неки дан и овај и имаћете јасну слију о односу снага. Прво треба опозицију да промјенимо и да нађемо неке нове људе, патриотски и не материјано настројене и тек онда имамо неке шансе против ових из СНСДа. Овако се бојим да ће се поновити прошли избори а можда ће у сјенци Шмитових одлука СНСД да буде још јачи. Једино Тривићка улива оптимизам, њени шефови, Шмитов мали Станивуковић и ови стари кадрови других опозиционих странака не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМШИЈА

10.06.2022 10:08

Не цијени по скуповимс. Само из Рогатице је црвеној секти морало отићи око стотину особа. Па ви видите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

10.06.2022 14:27

Оде у недјељу Вишеградски Ким! Само ме занима психа личности која ће да гласа за њега! Да може неко да подржава такву незналицу и психопату...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

10.06.2022 18:55

Снсд нека има 30% гласаца не мозе имати висе, који морају све до једнога изаци на изборе да не добију укор, знаци треба преко 60% градјана наговорити да изадју на изборе, а то је веома теско.

ОДГОВОРИТЕ