Овако изгледају син и ћерка Драгане Мирковић!

Мануела и Марко Бијелић, деца Драгане Мирковић, имају све оно о чему многи могу само да маштају: мајку естрадну звезду и оца успешног бизнисмена, затим фирме, телевизију, луксузне аутомобиле, дворац...

Забава 09.06.2022 | 20:46
Овако изгледају син и ћерка Драгане Мирковић!

Будући да певачица никада није желела да их експонира у јавности, Мирковићкина деца су због тога одувек била занимљива медијима. Својевремено су се нашли и у једном од њених спотова, а када су већ били довољно зрели, Мануела и Марко су сами пожелели да се држе подаље од медија.

Dragana Mirković
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Међутим, сада су одлучили да отворе своје друштвене мреже, па коначно можемо да видимо како они изгледају после неколико година медијске илегале. Драганина ћерка Мануела израсла је у праву лепотицу и слика и прилика је своје мајке. Иако је донедавно живела потпуно анонимним животом, Мануела је одлучила да коначно отвори профил на Инстаграму и покаже своју свакодневицу.

Dragana Mirković
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Она на мрежама повремено показује да живи живот какав и многе друге девојке. Богата наследница Тонија Бијелића обожава шопинг, путовања, али у свему има меру и баш попут своје маме негује скромност као највећу врлину.

Dragana Mirković
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

И њен син Марко је такође јавно отворио свој профил, па тако с његових фотографија можемо закључити да згодни младић воли аутомобиле, брзу вожњу, аутомобилске трке.

- Моја деца су најнормалнија деца на свету, имали су нормално детињство и били одлични ђаци. Марко студира економско право, а Мануела завршава средњу школу и радила је на рецепцији у "Рицу" - испричала је Драгана медијима и открила да своју децу учи правим врлинама.

Dragana Mirković
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Иначе, они који су имали прилику да упознају Мануелу и Марка тврде да ретко ко има тако лепу, паметну и васпитану децу, те да они заиста свима могу послужити као узор.

Dragana Mirković
ФОТО: НИКОЛА АНЂИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Изузетна

09.06.2022 21:13

Породица.Живи и здрави били.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис М. Бања Лука

12.06.2022 20:34

Нема шта, Ферари се вози, као и сва друга дјеца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.06.2022 04:03

И скромни су. Нема шта. Шта они знају шта је скромност? Све имају и уздрављу трошили.