Овације за серије Телекома Србије у Дубровнику

- Телеком Србија учествовао је ове године на НЕМ Дубровник, најважнијем фестивалу ТВ индустрије у овом делу Европе који окупља професионалце из целог света, а приказане серије Телекома испраћене су овацијама и вишеминутним аплаузом одушевљених гледалаца, саопштила је данас та компанија.

Србија 09.06.2022 | 12:35
Овације за серије Телекома Србије у Дубровнику

Телеком Србија је, у оквиру главног програма фестивала, имао свој дан током којег је представио најновије серије из своје продукције.

Целокупан наступ Телекома изазвао је велико интересовање учесника и посетилаца фестивала, као и представника медија из различитих земаља, а приказане серије испраћене су овацијама и вишеминутним аплаузом одушевљених гледалаца, наводи се у саопштењу Телекома.

"Телеком Србија је за кратко време постао највећи произвођач ТВ садржаја у региону, и на тај начин унео је велике промене у филмску и серијску продукцију у Србији и околним земљама. Наша амбиција је да квалитетном и разноврсном понудом постанемо регионални лидер у домену мултимедије и наставимо са успешном интернационализацијом наших серија широм света промовишући Балкан као плодно тло за производњу квалитетног садржаја“, изјавио је генерални директор Телекома Србија Владимир Лучић, поводом наступа на НЕМ фестивалу.

Телекомова презентација, коју су водиле шеф Службе за продају садржаја, Марина Гаровић и шеф Службе за продукцију Јасмина Лакобрија, отпочела је емитовањем трејлера за осам најуспешнијих ауторских серија, као ретроспектива досадашњих пројеката који су својим квалитетом постигли највећу популарност. Публика фестивала је потом имала прилику да погледа прве епизоде игране серије "Златни дечко" чија је филмска верзија већ постигла одличан успех, као и премијерно емитовање серије "Шетња са лавом“, савремене приче која ће донети право освежење у актуелну ТВ понуду, наводи Телеком Србије.

У вечерњим сатима организована је и журка за све посетиоце фестивала на којој су се размењивала искуства, утисци и идеје за неке наредне пројекте.

НЕМ Дубровник је тродневни фестивал за представнике ТВ индустрије, одржава се сваке године и окупља стотине медијских и ТВ компанија које размењују информације о најновијим пословним трендовима.

Својим овогодишњим учешћем компанија Телеком Србија представила је свој садржај стручњацима из целог света и прикупила позитивне реакције свих присутних.

Међу стотинама учесника НЕМ-а, Телеком Србија издвојио се, како наводе, изузетном понудом, којом је потврдио своју лидерску позицију у домену продукције врхунских серија у региону и показао да је спреман да парира највећим глобалним ТВ продукцијама.

(Тањуг Фото: Промо) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Е

09.06.2022 10:41

Тако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не цуде овације

09.06.2022 20:02

Свако зрно зита ве бити као вреца.