Напустила посао адвоката и ради као видовњак за кућне љубимце!

Ники Васцонез (33) из Пенсилваније у САД, дала је отказ на послу где је радила као врхунски адвокат за 60.000 фунти годишње да би постала видовњакиња (видовњак) за куц́не љубимце?!

Занимљивости 07.06.2022 | 16:23
Напустила посао адвоката и ради као видовњак за кућне љубимце!

Многи од нас су сањају да дају отказ за своје корпоративне послове због нечег мало неконвенционалнијег и забавнијег (да раде у животу). Ники се одважила и урадила управо то! Она се одрекла своје плате од 60.000 фунти радец́и као врхунски адвокат да би постала видовњак за куц́не љубимце.

Ова 33-годишњакиња је почела да истражује како разговарати са животињама у септембра 2020.године док је радила као адвокат за имовину са пуним радним временом. Тако да је сама је научила да комуницира са животињама радец́и сопствено истраживање и читајуц́и серију књига на ту тему

Након што је открила своју страст, Ники је дала отказ да би годину дана касније постала комуникатор са животињама са пуним радним временом, а сада каже да је то њен посао из снова.

У септембру прошле 2021.године, Ники је покренула свој посао видовњака за куц́не љубимце на страницама Фацебоок Инстаграм (никкивасцонез) и ТикТоку – тако да је за сад, резервисана за наредна четири месеца.!

Ники је изјавила за медије:”Била сам тако несрец́на на свом претходном послу, радила сам пуно сати и била сам само несрец́на, али била сам превише уплашена да бих се променила. ‘Све док није дошло до овога. Почео сам да вежбам на куц́ним љубимцима породице и пријатеља и животињама неких странаца бесплатно, али чим сам направио налоге на друштвеним мрежама, почео сам да добијам сталне пратиоце и није прошло много пре него што су захтеви почели да пристижу.”

е додаје: “Када сам отворила свој ТикТок налог, стекала сам 175.000 пратилаца у року од неколико месеци и до јануара 2022. морала сам да престанем да примам резервације јер сам био толико била преплављена позивима клијената! Посао је управо кренуо. Нисам могала да верујем – морала сам да поставим листу чекања на којој је било укупно 4.000 људи који су тражили да разговарам са њиховим животињама -кућним љубимцима.”

Никки Васцонез води сада “Анимал Цоммуницатион Wорксхопс”, живи са личним тренером еволуције Мајклом (34) и њиховим двема пудлицама Доналдом и Мерлином. 

Комуникација иде овако…

Током уобичајеног читања, Ники ц́е седи у тихој соби у свом дому где проучава фотографију животиње и телепатски им поставља низ питања. Видовњакиња снима своја питања и ‘одговоре’ животиње на свој телефон како би власници могли да слушају пуну размену..

Ники инсистира да на фотографији види очи животиње, а обавештава се о имену љубимца, полу и именима људи у дому. Али открила је да не жели да зна више детаља о животињи како би спречила да се њен “људски мозак“ меша у поруке.

Никки је објаснила: “Када комуницирам са животињама, понекад видим да ми слике бљескају у очима или ц́у чути одређене фразе.Не чујем њихове нагласке или тон гласа, али увек могу да осетим њихову личност.

Вец́ина животиња са којима Ники ради су куц́ни љубимци као што су пси и мачке, али је радила и са геконима, брадатим змајевима, коњима, кравама, свињама, неколико различитих птица и магарца пише миррор.

<див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-7 цоде-блоцк-блоцк-7"> <див цласс="аи-ротате аи-7-1" дата-инфо="WyИ3ЛТЕиЛДФд" дата-неxт="0"> <див цласс="аи-ротате-оптион" дата-наме="YмxвY2сгНw==" дата-тиме="МзА=" дата-цоде="ЦјxзY3ЈпцХQгYXН5бмМгц3ЈјПСЈодХРwцзовЛ3БхЗ2ВхЗДИуЗ29вЗ2xлц3луЗГљYXРпб24уY29тЛ3БхЗ2ВхЗЦ9qцy9хЗХНиеWдвб2дсЗС5qцз9јбГллбнQ9Y2ЕтцХВиЛТА2НТИ5ЊгyМДY2НДг1ОДQиЦиАгИЦАгY3Јвц3НвцмлнаW49ИмФуб255бW91цyИ+ПЦ9зY3ЈпцХQ+ЦјwхЛС0гWкРпц3БвЗМСНбГФуа2Е4ЉгуМјЕгЛС0+ЦјxпбнМгY2xхц3М9ИмФкц2Ј5З29вЗ2xлИгогИЦАгИХН0еWxлПСЈкаXНwбГФ5ОмЈсб2НрИгогИЦАгИГРхдГЕтYWQтY2xпЗW50ПСЈјYС1wдWИтМДY1Мјк2ОДИwЊY0ОДУ4НЦИКИЦАгИЦБкYXРхЛWФкЛXНсб3Q9ИјУзМТкwМјИ3ОДYиЦиАгИЦАгЗГФ0YС1хЗЦ1мб3ЈтYXQ9ИмФ1дГ8иЦиАгИЦАгЗГФ0YС1мдWxсЛXдпЗХРоЛXЈлц3БвбнНпдмУ9ИнРyдWУиПјwваW5зПго8ц2НyаXБ0ПгогИЦАгИЦххЗХНиеWдвб2дсЗСА9ИХдпбмРвдy5хЗХНиеWдвб2дсЗСБ8фЦБбXСкуцХВзаЦх7фСк7Цјwвц2НyаXБ0Пг==">

Њени клијенти су власници куц́них љубимаца који желе да комуницирају са својим љубимцима, као и власници штала и спасиоци који желе да разумеју шта узрокује бол или патњу њиховим животињама.

Око 98% власника куц́них љубимаца којима се Никки обратила су жене. Никки наплац́ује 280 фунти за једносатну сесију и ограничава своју комуникацију на две дневно како би обезбедила најквалитетније читање.

Такођа она нуди услуге разговора са животињама које су преминуле – што чини отприлике половину њених захтева.

(<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/">Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар