Кеба због травки у дуговима до гуше!?

Певач Драган Којић Кеба на сва уста је говорио како је уложио огроман новац у приватни бизнис у области алтернативне медицине, али му посао ипак није заживео, те је сада наводно у великим дуговима.

Забава 06.06.2022 | 18:41
Кеба због травки у дуговима до гуше!?

Наиме, како продаја препарата на биљној бази није ишла како је Кеба очекивао, он се ухватио за сламку спаса, па је од каматара позајмио новац да би покушао да оживи бизнис. Када је Којић први пут упао у дугове, хтео је да батали посао, али га је супруга Оља убедила да не одустаје и да ниједан почетак није лак. Ситуација, упркос свему, није ишла набоље, па се Кеба сада враћа музици и планира да сними нове песме.

 
Dragan Kojić Keba
ФОТО: АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОВИЋ

- Познато је да Кеба води рачуна о нези тела, али и о стању организма, да се храни здраво, тренира, користи разне биљке да би одржавао баланс. Зато не чуди што се определио за овакав вид бизниса. Велики новац је уложио да све покрене, склопио је уговор с још једним пословним партнером, али посао није заживео. Он је свуда рекламирао препарате, али то није помогло да му крене продаја. Кад је видео колико је ситуација лоша, причао је са супругом Ољом. Она му је рекла да не одустаје и да треба времена да се овакав бизнис покрене. На крају је преко колеге ступио у контакт с човеком који даје новац на камату, па је позајмио неколико хиљада евра, сад је у дуговима до гуше - прича извор "Републике".

- Кеба је озбиљан новац уложио у том да оживи бизнис. Рекао је да ће дати све од себе да покуша још једном, а ако не буде ишло, вратиће се певању. Рекао је: "Не може човек да зна да ли је добар у нечему док не проба. Треба увек у животу бити упоран." Сада Кеба прича с људима који су покренули сличан посао, па му дају савете како може најбоље да изрекламира производе. Причају му да усмено није увек довољно и да му је сада интернет најбоља опција за то. Доста његових колега је пробало производе и тврди да су квалитетни, али очигледно да људе не занима много алтернативна медицина, а и није да је без јаке конкуренције на тржишту - каже саговорник и додаје:

- Кебу је скоро једна колегиница зезала. Рекла му је: "Кеби, врати се ти што пре певању, од тог посла нема ништа! Боље је да будеш певач него травар".

Dragan Kojić Keba
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

(курир.рс/република/С.телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар