СНСД-ова је пракса да мијења ставове из часа у час

Када СНСД почне да прича о неким страним менторима опозиције, то се више не може подвести ни под појам теорија завјере, него под појам теорије глупости. Можда су они навикли да код других иду по мишљење, али ми у ПДП-у имамо своје ставове, рационална размишљања и дефинитивно Јелени Тривић, нити било коме другом, не треба инструкција за кориштење мозга - рекла је Ања Петровић, портпарол ПДП-а, реагујући на изјаву потпредсједника НСРС Дениса Шулића. 

Република Српска 03.06.2022 | 18:55
СНСД-ова је пракса да мијења ставове из часа у час

Петровићева каже да би Шулић, умјесто што износи неистине да се БиХ није придружила санкцијама против Русије, могао да одговори на пар једноставних питања: 

- Зашто српски члан Предсједништва БиХ није тражио сједницу Предсједништва са једном тачком дневног реда која се тичу санкција Русији? Тај механизам има и у једном случају се могло изаћи са рјешењем да БиХ нема става, па се нико у име БиХ не би могао одређивати у међународним институцијама.

У другом случају, ако би дошло до прегласавања, могао се позвати на витални национални интерес и онда тражити посебну сједницу НСРС, као много пута до сада.  Ми мислимо да није смио, јер се обећао свима, а притиске због непридруживања санкцијама трпи само Србија. 

Шулић би могао да одговори и какво добро нама може изњедрити јасно сврставање, као малом играчу на геополитичкој сцени? Такође, када ће власт предвођена СНСД коначно престати да се игра, мијења стране сваки час, па од великих западних партнера постају наводни русофили, односно да ли ће икада интересе српског народа и Републике Српске ставити на прво мјесто?

До сада су увијек играли како неко други свира. Срећом, након њих, лажних патриота, лажних еурофила, лажних русофила, ускоро ће власт овдје бити предвођена правим србофилима - рекла је Петровићева.

(БН) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ОО7

03.06.2022 17:53

Битно је да опозиција није за санкције.Све остало је песма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

03.06.2022 18:08

Па како ће заказивати седницу кад је он одобрио те санкције.Ако га до сада ниси прочитала па шта ти још треба да га прочиташ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

03.06.2022 18:36

Ма какве њихове теорије госпођо, то је безобразлук и то онај наш

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаков

03.06.2022 18:45

Свака част све како је истина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НР

03.06.2022 18:52

Не вриједе коментара изјаве малог увлакача Дениса. Сутра ће промијенити ћурак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козара

03.06.2022 19:13

Па ко узима за обиљно онога Сулица,јос коментарисати његово мисљење или ставове,смјесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Пањак

03.06.2022 19:47

Ова изгледа као да 50 година има

ОДГОВОРИТЕ