Отео бившу девојку и на силу јој истетовирао своје име на лицу

Један Бразилац је оптужен да је киднаповао своју бившу девојку и истетовирао своје име на њеном лицу, као освету за раскид са њим.

Занимљивости 02.06.2022 | 15:41
Отео бившу девојку и на силу јој истетовирао своје име на лицу

Тајане Калдас, 18-годишња ждевојка из бразилске државе Сао Пауло, била је прошлог петка на путу за школу, када јој је пришао њен бивши дечко Габријел Коељо, који ју је натерао да уђе у његов аутомобил.

Уплашена да ц́е бити нападнута ако се не повинује, млада жена је ушла у возило и на силу је одведена у куц́у свог бившег дечка у општини Таубате.

Тамо је 20-годишњи Коељо истетовирао своје пуно име на лицу његове бивше девојке, односно од њеног уха, до браде. Иако не пориче да је урадио тетоважу, Габријел Коељо тврди да је Тајане била више него срец́на и да му је она то дозволиа?!

Следец́ег дана, Тајанина мајка је поднела пријаву нестале особе локалној полицији и успела да је пронађе код куће њеног бившег момка Коеља. Одвела је ц́ерку куц́и и охрабрила је да поднесе тужбу против бившег дечка који ју је злостављао и насилно наводно истетовирао, уместо да једноставно прикрије своју нову тетоважу на лицу и неколико модрица.

Габријел Коељо приведен је у суботу, упркос томе што је његов отац подржао тврдњу да је Тајане радо дозволила да јој истетовира цело име на лицу.

Осим нових оптужби своје бивше девојке, он ц́е такође одслужити казну због непоштовања две забране приласка које је поднео Калдас, једну 2021. и другу ове године.

“Бојим га се! Закон сви знају да он неће дуго остати у затвору а са читавом овом ситуацијом, плашим га се.“, рекала је Калдас за локлане медије из града.

Након што је адвокат Тајане Калдас поделио своје ужасна искушења на интернету, бројни бразилски утицајни људи и радње за уклањање тетоважа удружиле су снаге да јој помогну.

Ова 18-годишњакиња присуствовала је својој првој сесији ласерског уклањања прошле среде, у покушају да избрише тетоважу са свог лица. Она наводно покушава да уклони још две тетоваже Коељовог имена са свог тела…

Њих двоје су почели да се забављају 2019. и у почетку је све ишло добро. Отприлике годину дана након почетка везе, Коељо, уметник тетоважа, почео је да има нападе љубоморе и напада младу жену, а тада ју је мајка убедила да га напусти.

Њих двоје су раскинули осам месеци и поново се окупили након што је обец́ао да је више нец́е ударати. Прекршио је своје обец́ање и овај пут је Тајан тражио забрану приласка.

Родитељи девојчице су такође покушавали да је пошаљу у Сао Пауло на неколико месеци, али чим се вратила у Таубате, њен бивши је поново почео да јој прети.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

02.06.2022 14:25

Није ни чудо,шта се у нашој земљи све дешава,када објављујете сва могуца с.ања из читавог свијета.Знате ли објавити ишта нормално?Знам да нецете објавити коментар,али макар га прочитајте.

ОДГОВОРИТЕ