Моззарт подржао Међународни таекwондо турнир “Гран приx Зворник“

Турнир окупио 400 такмичара из 11 земаља

Република Српска 31.05.2022 | 16:09
Моззарт подржао Међународни таекwондо турнир “Гран приx Зворник“

Зворник је протеклог викенда био мјесто окупља више од 400 спортиста из 11 европских земаља. Сви они борили су се за титулу најбољег на Међународном теакwондо турниру „Гранд приx Зворник“. Турнир је привукао велики број посјетилаца коју су уживали у борбама, а титула најбоље екипе припала је Македонцима, док су појединачну титулу шампиона однијели Луција Регват из Хрватске и Олег Василев из Бугарске. Подршку организаторима из Таекwондо клуба „Српски соко“ пружила је компанија Моззарт.

 

-Изузетно смо задовољни овом сарадњом са компанијом Моззарт и веома им се захваљујемо. Надамо се да ћемо и у наредном периоду имати прилику да заједнички промовишемо спорт- каже Душко Кусмук, предсједник ТК Српски соко.

Трећи Међународни турнир у дворани Рекреативно-спортског центра у Зворнику окупио је такмичаре ИТФ верзије теквондоа из 36 клубова, узраста од кадета до сениора. У узбудљивим и фер борбама такмичили су се спортисти из Грчке, Македоније, Бугарске, Румуније, Мађарске, Чешке, Хрватске, Италије, Србије, Аустрије и БиХ. Организатори свједоче да су задовољни одазивом такмичара поготово након велике паузе која је наступила због пандемије вируса корона.

Манифестацију је подржао и Град Зворник, а из Градске управе поручују да интернационална такмичења помажу у промоцији њиховог мјеста, овог, али и других спортова. Управо по промоцији спорта и друштвено одговорном раду позната је компанија Моззарт која је Зворничанима пружила подршку.

-Задовољство нам је што смо били дио ове велике спортске манифестације међународног карактера. Увијек смо ту да подржимо развој и промоцију домаћег спорта на европском плану. Организаторима из ТК „Српски соко“  раније смо уручили донацију, а сада им честитамо на доброј организацији овог турнира- каже Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова Моззарта

У паузама између борби бројне посјетиоце забављали су чланови Плесног студија из Зворника који у извели су неколико плесних тачака.

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар