Политика власти се базира на лажима и преварама

Лидер ПДП-а Бранислаав Бореновић казао је у Теслићу да се политика власти базира искључиво на лажима и преварама.

Република Српска 29.05.2022 | 16:14
Политика власти се базира на лажима и преварама

- Глуме неке патриоте, а не смију ни изговорити ко је убијао наше цивиле, нашу дјецу, да се не би замјерили својим пријатељима и браћи преко Саве, за чије интересе се здушно боре. Ћуте на увреде које хрватски предсједник упућује српском народу и руководству Србије и њега називају партнером. Док лажу народ да БиХ не иде у НАТО, сваке године у штаб НАТО-а иде годишњи план за придруживање, а данас њихов истакнути члан сједи на сједници Парламентарне скупштине НАТО гдје се расправља о новим стратегијама Алијансе и стању у Украјини, након, како они кажу, руске агресије – поручио је Бореновић. 

Лидер ПДП-а присуствовао је данас сабор Општинског одбора ПДП-а Теслић, на којем су изабрани локални органи те странке.

Истакао је да су највиши функционери власти, умјесто поданици српског народа, били и остали поданици интереса својих страних налогодаваца на чијим тенковима су долазили на власт. 

- Док су Срби под Педијем Ешдауном прогањани, они су градили своје политичке позиције правећи спискове неподобних Срба. Легално изабрани представници српског народа, примарно из СДС, затим из ПДП, нису само смијењивани са позиција, него су им одузимана и сва људска права, а свему су, како се увелико прича, “кумовали” Додик и Цвијановићка уз Ешдауна и његовог замјеника Деја, који је, за егзекуцијску награду, завршио каријеру у БиХ као савјетник Милорада Додика, предсједника Владе Републике Српске.

На крилима стране моћи су дошли, али у октобру ће отићи на крилима моћи нашег народа. Док ће у историји остати забиљежени као најгори велеиздајници, ми ћемо обновити нашу Српску, да постане и остане сигурна, стабилна и снажна – поручио је Бореновић.

Он је изразио задовољство што је Теслић добио ново руководство ПДП-а због специфичности Изборне јединице 5, којој та општина припада.

- Још увијек чекамо да се покрену поступци против налогодаваца и организатора бруталне изборне крађе у Добоју, али до тада најбитније је да и у овој изборној јединици сачувамо гласове и актуелни режим пошаљемо у политичку хладовину – поручио је Бореновић. 

За предсједника ОО ПДП у Теслићу изабран је Миодраг Гачић. Сабору су присуствовали и генерални секретар ПДП Мира Пекић, потпредсједник Игор Црнадак и члан Главног одбора Оливера Недић. 

(БН Фото: ПДП) 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

29.05.2022 14:46

КАКО СУ ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИ БОРЕНОВИЦУ,ПА НЕ БИ ВЛАДАЛИ ТОЛИКЕ ГОДИНЕ,ВАЉДА НАРОД ВИДИ СВЕ КО СУ И СТА СУ.ТО СТО ВИ ОСУДЈУЈЕТЕ ВЛАСТ ЈЕ ВАС ПРОБЛЕМ.ВЛАСТ БИРА НАРОД,А НЕ ВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки Србац

29.05.2022 14:50

Узурпатор, снсд и сатрапи уништавају РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, фукаретине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

29.05.2022 19:34

Ко то каже, ко то лаже?

Name

Омарска

29.05.2022 15:11

Наш Миле увјек говори истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Омарска

29.05.2022 17:56

Да ли је Омарска опстина? Да ли се гради аутопут Бл - Приједор ? Да ли се Омарска развија и народ пјева по улицама обецане опстине?Туго од зивота, младост одлази а ти у обецањима и лазима зивотарис!

Name

Ре

29.05.2022 18:03

Води га куци себи….

Name

Омарска РЕ

30.05.2022 05:00

Својим коментарима само показује те да Миле може владати колико хоће, већина народа не размишља својом главом и не чита ништа и само на прву.

Name

БРАНЕ БРАВО

29.05.2022 15:18

БРАНЕ ТО ЈЕ ТАЦНО.. ВЛАС ЈЕ СТВОРЕНА ОД КРИМИНАЛА КОРУПЦЈЕ ПРЕВАРА И ЛАЗИ.. ОНА СТОКА У СНСД.. БУРЛЕ ЦВИЈАНОВИЦКА СПИРИЦ ВИСКОВИЦ ТО ЈЕ СЉАМ.. АЛИ ЈОС НЕСТО БРАНЕ.. НАРОД У РС ЈЕ ПОЛУ ПИСМЕН У ПРОЦЕНТИМА.. ЈОС УВЈЕК ЗАДОЈЕН НЕКИМ РАТОВИМА ПАТРИОТИЗМОМ И ЗИВИ БЈЕДНО И СИРОТИЊСКИ.. НАЗАЛОСТ.. ЈОС УВЈЕК НЕОБРАЗОВАНОСТ НИСУ У СВЈЕТУ ПРОЦИТАЛИ И ЗИВЈЕЛИ У НОРМАЛНИМ ДРЗАВАМА И СИСТЕМУ.. ЈАКО ЗАГЛУПЉЕНИ... НАЗАЛОСТ ТО ЈЕ ЕПИТЕТ БОССНЦИМА.. А И. МИ ТУ РС СПАДАМО.. ЈОС УВЈЕК НИЗАК СЗЕПЕН ПОЛИТИЦКЕ КУЛТУРЕ... НАЗАЛОСТ.. САД АКО ВЛАСТ НЕПАНЕ.. КУПИТЕ СЕ И ТУ НЕМА ВИСЕ СРЕЦЕ.. МЛАДИ НЕЦЕКАЈТЕ ТУ ДА ОСТАРИТИ ИДИТЕ... дијаспора мунцхен поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјани

29.05.2022 16:41

отворите цетворо оци ,власт се хвали како поклања насих 100 км ,али није то 100 км јер це они одмах узети 17 км за пдв и вама оста 83 км

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

29.05.2022 17:35

Па то зна свака будала.

Name

Демон

29.05.2022 18:25

А ако млади одбију тих 100 км да ли се зна гдје це тај новац заврсити..Знаци да је ,,баска" новац за који нико неби питао гдје је то заврсило.Па Додику у дзеп и његовој узој мафији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

30.05.2022 03:48

У читавом Свијету, а не само код нас. Ко је још видјео часног и поштеног политичара?

ОДГОВОРИТЕ