Стотине навијача Ливерпула ушло на стадион без карата

Финале Лиге шампиона у паризу је почело са пола сата закашњења, а играчи су се загревали у два наврата! Наступ је завршила светска музичка звезда Камила Кабељо, али то је остало потпуно у другом плану, после свега што се дешавало око кашњења и гужви испред стадиона.

Спорт 28.05.2022 | 22:09
Стотине навијача Ливерпула ушло на стадион без карата

Огласио се брат Ђоела Матипа, Марвин, који је дао изјаву са стадиона "Сен Дени".

"Организација око и унутар стадиона није вредна финала Лиге шампиона! Користили су сузавац у деловима где су била деца, то је опасно!", рекао је Марвин Матип.

Навијачи су прескакали прилично високу ограду, неки од њих су заустављени, али је већи број успео да прође поред редара и утрчи на западну трибину, која делује крцато у овом тренутку. Ипак, изгледа да то није једини проблем, пошто су настали нереди и након реакције полиције која је употребила и сузавац.

У међувремену на терен су изашли играчи два тима, који су започели загревање изнова. У сваком случају, пропусти у организацији озбиљно су пореметили комплетну церемонију финала, па и само одигравање меча. Надамо се да то неће утицати и на квалитет меча, од којег се заиста много очекује.

(Курир  Фото:Профимедиа)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Заре

28.05.2022 21:20

А шта се то од овог меча ,,много очекује"???? Јел то он нешто вреднији него прошли финални мечеви?? Можда очекујете да играчи и публика кажу ,,слава украјини", да запале Руску заставу па Клоп је већ изјавио да играју за Украјину. Британска говна би то и урадила али Шпанци не смију, имају Каталонију...Само гази Русијо нацистичка говна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Заре

30.05.2022 08:02

Ниси ни ти далеко од Клопа.Само сто ти подрзавас агресију.