Ован осуђен на 3 године затвора због убиства!

Један ован осуђен је на три године затвора након што је проглашен кривим за убиство жене.

Занимљивости 27.05.2022 | 18:52
Ован осуђен на 3 године затвора због убиства!

Ован је раније овог месеца приведен у полицију у Јужном Судану,након што је напао Адхиеу Цхапинг (45). Она је касније умрла од последица задобијених повреда које јој је нанео ован

Полиција је објаснила ситуацију суданском радију Еyе..

“Ован ју је напао ударивши је у ребра , старица је одмах умрла. Дакле, ово се догодило у Румбек Истоку у месту званом Акуел Иол“, рекао је мајор Елијах Мабор.

“Наша улога полиције је да обезбедимо безбедност и одвојене борбе. Ован је ухапшен и тренутно је у притвору у полицијској станици Маленг Агок Пајам.“

Мајор Мабор је објаснио зашто је ован ухапшен због својих радњи: „Власник је невин, а ован је тај који је починио злочин, тако да заслужује да буде ухапшен, а касније ц́е случај бити прослеђен обичајном суду где може да се преда. пријатељски“.

Ован ц́е сада провести наредне три године у војном кампу у седишту округа Адуел у суданској држави Лејкс. Није познато да ли је животиња изразила кајање због свог злочина.

Локални суд је такође пресудио да ц́е власник овна Дуони Манианг Дхал морати да преда пет крава породици жртве као одштету.

Администратор округа Пол Адхонг Мајак рекао је за Гхану Висх да су власник овна и породица жртве у сродству и “комшије”. Када ован буде пуштен из затвора биц́е поклоњен и породици у складу са локалним законом пише ладбибле

Обе породице су од тада потписале уговор о формализовању споразума са полицијом, а лидери заједнице су били сведоци.

Иако би то могао бити чудан узрок смрти, Адхиеу Цхапинг није прва особа која је постала жртва злонамерне овце.

Прошле године, жена у САД умрла је након што ју је напала овца на фарми. Ким Тејлор је радила као волонтер на фармама култивисане неге у Болтону, у Масачусетсу, када ју је животиња тешко повредила. Недуго затим Ким је преминула од последица напада овце.

(Занимљивостидана.цом / Фото: тwиттер)

Коментари / 0

Оставите коментар