Легендарни глумац из Породице Сопранов умро у сну!

Глумац Реј Лиота преминуо је у 67. години, наводи Деадлине.

Магазин 26.05.2022 | 21:50
Легендарни глумац из Породице Сопранов умро у сну!

Лиота, који је био најпознатији по својој главној улози у криминалистичком класику Мартина Скорсезеа из 1990. године "Добри момци", умро је у сну у Доминиканској Републици док је снимао нови филм, преноси агенција. Иза глумца је остала ц́ерка Карсен.

 

Пре смрти, био је верен, а требало је да ожени Џејси Нитоло. Лиота је био у Доминиканској Републици снимајуц́и пројекат под насловом Дангероус Ватерс.

Индепендент је контактирао представника Лиоте за потврду. Његова филмска каријера трајала је четири деценије. Поред свог хваљеног играња у "Добрим момцима", Лиота је такође глумио у прослављеним наступима у филмовима "Нешто дивље" и "Поље снова".

Последњих година доживео је оживљавање популарности, појављујуц́и се у пројектима као што су Сопранови прекуел "Тхе Мани Саинтс оф Неварк", за који је играо две улоге, и филм Ноа Баумбацх "Брачна прича".

Рођен у Њу Џерсију 18. децембра 1954, Лиота је усвојен са шест месеци, након што је остављен у сиротишту. Одрастао је у Њу Џерсију пре него што се преселио у Њујорк, да би се на крају преселио у Лос Анђелес да настави глумачку каријеру. Лиотина прва филмска улога стигла је у филму "Усамљена дама" из 1983.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар