АТОС БАНК а.д. Бања Лука – Ми смо ту. Вама најближи!

Сбербанк а.д. Бањалука, чији је власник Нова банка а.д. Бања Лука, од сада и званично послује под новим пословним именом – АТОС БАНК а.д. Бања Лука. Наиме, у мјесецу мају је окончан процес промјене власништва, као и промјене пословног имена банке. 

Република Српска 26.05.2022 | 12:04
АТОС БАНК а.д. Бања Лука – Ми смо ту. Вама најближи!

- Током претходних 20 година, колико послујемо на тржишту Републике Српске, залагањем наших запослених и лојалношћу наших клијената градили смо заједно повјерење успјешним радом, што ће и даље остати случај. Трудићемо се да и даље будемо Банка која континуирано развија себе и своје пословање за добробит клијената и заједнице у којој послује, те ћемо и даље градити дугорочне и хармоничне односе, са нашим клијентима.

Стратешко опредјељење АТОС БАНК а.д. Бања Лука ће бити усмјерено на брзо, једноставно и ефикасно пружање банкарских услуга, како бисмо у потпуности задовољили потребе наших клијената, који су нам увијек на првом мјесту. Пружамо ПОДРШКУ нашим клијентима, баш онда када им је потребна, а производи и услуге наше Банке су креиране управо у складу са њиховим захтјевима и потребама. Пратимо савремене трендове пословања, те напредујемо и РАСТЕМО заједно са нашим клијентима.

Отворени смо за НОВА ИСКУСТВА и потребе сваког клијента. Друштвена одговорност и подршка заједници у којој послујемо су стуб и темељ наших корпоративних вриједности, а повјерење, квалитет, сигурност, снага и поузданост остају императивни задаци наше Банке. АТОС БАНК а.д. Бања Лука ће наставити и даље да штити интересе својих клијената, те да им остане јак и поуздан партнер, како би им и у будућности обезбиједили стабилност И квалитет услуга на највишем нивоу.

Ми смо ту, вама најближи, како би вам на најбољи могући начин олакшали пословање те понудили још савременија банкарска рјешења, саопштено је из АТОС БАНК Бањалука. 

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

НР

26.05.2022 17:21

Добра и сигурна банка. Којој и највећа криза у свијету није могла наудити. И која је одбила да је купе корумпиране и нестручне власти. Као пропалим трима банкама које су радиле са државом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

26.05.2022 17:35

Нека је са срећом

ОДГОВОРИТЕ