Гоца никад искреније о Ивану: Полиција га везала лисицама и одвела у болницу!

Певачица Гоца Тржан проговорила је о најгорим моментима у животу и открила да је бившем супругу Ивану Маринковићу спасла живот када је због упале мозга и неконтролисаног понашања завршио у душевној болници.

Забава 25.05.2022 | 20:36
Гоца никад искреније о Ивану: Полиција га везала лисицама и одвела у болницу!

Иако су тада пребродили кризу с озбиљном болешћу, убрзо након тога су се развели јер се отац њене једине ћерке Лене одао пороцима.

 

Гоца је испричала како је уопште упловила у брак с Маринковићем. Пре њега имала је дугу везу, а управо због тог мушкарца остала је без менаџера и није радила годину дана.

Goca Tržan, Ivan Marinković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Тај човек је остао упамћен по "Концерту за једну особу" 2002, када је склонио карте неколико дана након што је објављен концерт, то је био поклон мени, као жени, неко ме желео на тај начин, то је нешто моје и то не може нико да ми узме. После смо били четири године, ја сам се осећала као краљица. Тад сам изгубила менаџера, а добила љубав. С Ганетове (менаџер, прим. аут.) стране су почеле опаске по медијима да сам ја знала све, мени се живот распао тада, нисам радила годину дана, била сам очајна и вратила сам се с песмом "Хаљина" и све је кренуло опет како треба - прича Тржанова.

- Та његова болест је енцефалитис, односно упала мозга, због које се он у тим ситуацијама понашао као животиња и није могао да контролише поступке. Испадала му је храна из уста, ред речи у реченици му се помеша. Буквално сам му спасла живот тада, он као рањена животиња, мули, опирао се, тад сам дојила, када је дошла Хитна, и полиција га је морала одвести због манифестације болести. Везали су га лисицама и у гаћама извели, полиција је рекла да је за "Лазу", да га воде тамо, та болест оставља ненормалне последице, био је на апаратима, као у коми - отворила је душу певачица у емисији "Преживели" и испричала како је тек после наступио пакао због ког је морала да остави првог супруга, те да је имала среће што је срела другог супруга Радомира Рашу Новаковића:

Ivan Marinković, Goca Tržan, Raša Novaković
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ПРИВАТНА АРХИВА

- Нисам хтела у ријалити да не правим будалу од себе, била сам свестрана, водила емисије... Хтела сам да глумим, да зарадим свој новац. Била сам спремна на све исходе, гладна сигурно не бих била, знала сам да окопам њиву, помузем краву, одрастала сам на селу код бабе и деде, све сам научила, а и кроз факултет - похвалила се певачица.

- После свега нисам могла да живим с неким ко пије, коцка, мада и нисам знала ништа о томе, хтела сам да поправим то све, он није имао капацитет да свари мене и моју енергију, зато је био несрећан са мном, нисам у фазону зато да је он крив, обоје смо јер сам ја сипала пет литара воде у ову малу чашу, која није могла то да прими, прелива... Иако смо се договорили да буде без медија, желео је можда освету, и даље сам, 11 година после, малтретирана, ја могу да кукам сад, али опет бих све исто због ћерке. Она је оплеменила мене у сваком смислу, сад има 15 година и врло је при себи. Иван је њој само биолошки отац. Онда смо добиле Ракија нашег, који је воли, некад кажем, више него ја. Чак жели да студира продукцију јер је видела од Раше.

Raša Novaković, Goca Tržan
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар