Мајка истетовирала једногодишњег сина!

Млада модна дизајнерка са Флориде и мајка једногодишњег детета воли тетоваже те је одлучила да свог једногодишњег сина покрије привременим тетоважама.

Занимљивости 25.05.2022 | 15:33
Мајка истетовирала једногодишњег сина!

Наиме, 29-годишња Шамекија Морис, модна креаторка из Вест Палм Бича, почела је да ставља привремене тетоваже свом сину Трејлину када је имао само 6 месеци, а од тада је то постала навика коју дели са хиљадама фанова на друштвеним мрежама.

- Добијам много негативних реакција, људи кажу да одгајам сина као гангстера, насилника, нису навикли да виде бебу са тетоважама. Реакција је била ужасна. То боли моја осећања јер знам да нисам лоша мама и да ме називају разним именима. То је лудо - рекла је 29-годишња мајка недавно за Трулy.

Шамекија је признала да је њена сопствена породица у почетку имала проблема са тетоважама које је ставила беби, али након што су видели да она своју страст претвара у нешто позитивно и да је стекла знатан број пратилаца на друштвеним мрежама, они су заправо постали подршка.

- Када је Шамекија дошао на ту идеју, нисам била залуђена, била сам потпуно против. Нисам хтела да то ради са њим. Али пошто сам видела где би то могло да одведе њу и Трејлин, нисам имала проблема са тим јер се испоставило да је то била позитивна ствар - рекла је женина сестра Динера.

Модна дизајнерка са Флориде инсистира на томе да њен мали син воли да се тетовира и облачи за фотографије и видео снимке. Има сопствени гардеробер пун одец́е и патика, и воли пажњу коју често добија од људи на улици.

(Редпотал.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар