Зарађује огроман новац продајући старе копачке фудбалерима!

Један тинејџер из Велике Британије зарађује огроман новац на годишњем нивоу, продајуц́и старе копачке фудбалским звездама Премијер лиге које сам испоручује лично на њихова врата.

Занимљивости 23.05.2022 | 15:29
Зарађује огроман новац продајући старе копачке фудбалерима!

Вил Амис, 18-годишњак из Елтама, југоисточни Лондон, покренуо је свој посао док је још био у школи продајући класичне копачке играчима из Челсија, Арсенала, Вест Хема и Манчестер јунајтеда.

Тако да он на годишњем нивоу заради невероватних 235.000 евра (око 200.000 фунти) Његови клијенти су енглеска звезда Деклан Рајс, Арсеналов Аинселy Маитланд-Нилес, па чак и бивши капитен Енглеске Џон Тери.

Предузетни Wилл Амис, је такође продао своје старе копачке везисти Манчестер Јунајтеда Андреасу Переири, који је тренутно на позајмици у бразилском Фламенку, као и Лајлу Тејлору из Нотингем Фореста и 20-годишњем омладинцу Вест Хема Дену Честерсу.

Wилл Амис покренуо је свој посао са копачкама под називом “Цлассиx Цоллецтион” прошлог августа 2021. и сад тренутно има продавницу у тржном центру Левисхам.

Овај 18-годишњак је рекао да је његов хоби тражења и сакупљања класичних копачки током одрастања постао посао са пуним радним временом. Рекао је да жели да се бави фудбалском продајом радије него да настави са образовањем.

За вец́ину великих поруџбина Вил лично доноси копачке до купца, а у случају Андреаса Переире однео је производ директно куц́и када је играо за Манчестер јунајтед.

Рекао је да му је везиста послао поруку око поноц́и и да је Вил био на вратима следец́ег јутра у 11 сати са обуц́ом.

Вил је рекао: “То је лудо, скупљао сам старекопачке и све је почело тако што сам их само објавио на Инстаграму и људи су ми слали поруке тражец́и да их купим и одатле је једноставно кренуло. Било би глупо од мене да то нисам урадио.

“Увек сам ишао у школу и давао све од себе. Нисам био најталентованији, па сам одлучио да себи дам другу опцију. Моји родитељи су ми пружили велику подршку када сам одлучио да се бавим фудбалском продајом”

Вил је продао свој први пар копачки када је имао 15 година након што су га преко Инстаграма контактирали људи који су тражили да му купе копачке које је објавио на интернету.

Толико људи га је контактирало тражец́и његове старе копачке да је од 2018. одлучио да свој хоби претвори у пословну прилику са пуним радним временом  Након појављивања у програму “Како се обогатити” на Каналу 4, Вил је рекао да је његов промет за мање од годину дана вец́и од 200.000 фунти, пише миррор

Вил је додао: “Први професионални фудбалер коме сам продао био је Лајл Тејлор, а мој први клијент Премијер лиге био је Деклан Рајс.Од тада је цео посао само порастао. Продао сам другим играчима као што су Мејтланд-Најлс, Џон Тери, Марсело Флорес (везни играч Арсенала ), Родриго Де Пол (играч Атлетико Мадрида).”

<див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-7 цоде-блоцк-блоцк-7">

Вил је открио да су најскупљи пар чкопачки које је продао биле Нике Мерцуриал из 1998 које је продао за 8.000 фунти (9.400 евра)

Такође му се обратила спортска компанија под називом Број 10 у Абу Дабију прошле године и сада продаје компанији своје копачке која затим продаје његове производе играчима широм света.

<ифраме цласс="ентеред литеспеед-лоадед" титле="YоуТубе видео плаyер" срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/ПqЗр1БоНРИQ" wидтх="560" хеигхт="315" фрамебордер="0" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-лазyлоадед="1" дата-срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/ПqЗр1БоНРИQ" дата-оригwидтх="560" дата-оригхеигхт="315" дата-лл-статус="лоадед">

(<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/">Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар