Моерман: Побједа уз звук сирене, може ли боље?

- Победа уз звук сирене, да ли може боље, осећај је сјајан, Васа је погодио изузетно тежак шут и донео нам победу, рекао је за Тањуг кошаркаш Ефеса Адријан Моерман након победе над екипом Олимпијакоса у полуфиналу Фајнал-фора Евролиге у Београду.

Кошарка 19.05.2022 | 21:59
Моерман: Побједа уз звук сирене, може ли боље?

Турски Ефес је поготком Василија Мицића за три поена у последњој секунди победио Олимпијакос у полуфиналу Евролиге.

"Победа уз звук сирене, да ли може боље? Осећај је сјајан, Васа је погодио изузетно тежак шут и донео нам победу. Трећи Фајнал-фор и треће финале за нас. Срећни смо јер заслужујемо да будемо у финалу, за шта смо се и борили током читаве сезоне. Није нам увек ишло како смо планирали, имали смо успоне и падове, али је овај тим посебан", рекао је Моерман.

Важну улогу у победи Ефеса имао је и Немац Тибор Плајс који је меч завршио са 8 поена и 7 скокова.

"Невероватно, посебан осећај... Они су урадили исто против нас, погодили су тројку за победу, а сада им је Васа узвратио истом мером. Он је веома тежак играч за чување, изузетно је тешко играти против њега, вискок је... Чак је и виши од мене. Али, помагали смо једни другима током читавог тока меча, преузимали смо када су покушали да га спрече да уђе у рекет и то нам је донело резултат у другом полувремену", рекао је Плајс.

Ефес ће у финалу Евролиге играти са бољим из меча Реал Мадрид - Барселона.

(Тањуг) 

Коментари / 0

Оставите коментар