Рада и Милан поново заједно?! Обилазе манастире и не раздвајају се!

Већ извесно време се спекулише да су Рада Манојловић и Милан Станковић обновили везу. Како медији сазнају, након раскида шестогодишње везе са Харисом, Рада се наводно вратила Милану.

Забава 19.05.2022 | 18:34
Рада и Милан поново заједно?! Обилазе манастире  и не раздвајају се!

- Иако је пре 10 година раскинула са Миланом Рада је са њим била блиска све то време. Све чешће свађе и несугласице са Харисом довеле су је до тога да се запита да ли је он прави мушкарац за њу. Рада је све чешће почела да се чује са Миланом. Заједно су почели да обилазе манастире и Рада је схватила да је уз Милана много спокојнија и срећнија јер имају исти поглед на будућност - каже извор за "Стар", а преносе медији и додаје:

 
Rada Manojlović
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Схватила је да треба да остави Хариса, који је постао све себичнији.

Рада Манојловић и Милан Станковић наводно су поново заједно, али су овога пута одлучили да о својој романси ћуте.

- Пре две недеље заједно су посетили једну цркву у Београду, тамо су попричали са свештеником који им је дао благослов. После њиховог тајног помирења Рада је истину рекла само сестри и свом оцу. Тата јој се много обрадовао, он је увек причао како је Милан поштен дечко и како би волео да се Рада уда за њега - каже извор и додаје:

- Хариса никада није прихватао и доживљавао као будућег зета. Није му се допадало то што је одбијао да дође код њега у Четереже и што су се његови родитељи стално мешали у њихову везу, као да им Рада није довољно добра.

Haris Berković, Rada Manojlović
ФОТО: МАРИНА ЛОПИЧИЋ

(Курир.рс/Стар)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Како

21.05.2022 04:37

је ова естрада пропаст.Ту се незна,ко је с' ким.Жалосно и тужно.

ОДГОВОРИТЕ