Мајка Баје Малог Книнџе сачувала песму од пожара!?

Певач Мирко Пајчин, свима познат као Баја Мали Книнџа, испричао је један детаљ из прошлости. Певач Баја Мали Книнџа открио је да је његова мајка из запаљене куће успела да спаси једну од најлепших српских песама.

Забава 18.05.2022 | 18:29
Мајка Баје Малог Книнџе сачувала песму од пожара!?

Бајини родитељи су 1995. године напустили његов родни Губин, а доста Бајиних песама је остало и изгорело у запаљеној кући. Када су дошли, Баја им је направио кућу.

"Жао ми је што неке свеске нисам успео да сачувам после ових ратних пожара. Остали су ми многи роковници и свеске где има и илустрација. Мајка је спасила неке и могу рећи да су неке од тих песама постале хитови. "Данијела" је била у тој свесци, мало је и нагорела била са стране", рекао је Баја.

Baja Mali Knindža <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

"Замисли да сам ја био неки пробисвет, будалетина, наркоман или пјано неки, па све потрошио што сам стекао. Где бих ја примио родитеље? Шта бих са оцем који је мени спасио живот кад сам имао седам година. Ја сам њима купио плац, направио кућу - ово је Неђука твоје", испричао је Баја у специјалу "То сам ја" на БН телевизији.

"Крај тих старих врата те ухвати сета, туга те убије, а неки понос је опет да си дошао ту тим степеницама обраслим у маховину. Једна бреза је израсла из каменог зида у кући, поред прозора где сам ја спавао кад сам био мали. Све почиње и завршава се у Губину, под Динаром", закључио је Баја.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2017/09/25/19/1288785_сцреенсхот-1_фф.јпг?вер=1564918228" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YТ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар