Крунић: Лицемјерна политика СНСД опет изашла на видјело

Лицемјерност политике Милорада Додика и СНСД, односно чињеница да једно причају, а друго раде, још једном је изашла на видјело након што је његова савјетница Ана Тришић Бабић присуствовала конференцији у Паризу коју су организовали Атлантски савјет, организација која има најближе везе са НАТО савезом и Фондација за отворено друштво, коју финансира Џорџ Сорош.

Република Српска 18.05.2022 | 11:27
Крунић: Лицемјерна политика СНСД опет изашла на видјело

Док Додик друге назива „сорошевцима“, алудирајући тако на тобожње издајништво, заправо његови најближи сарадници обилазе Сорошеве конференције , рекао је посланик ПДП у Народној скупштини Републике Српске, Љубиша Крунић.

Он каже да то није ништа чудно, ако се сјетимо старе народне изреке да вук длаку мијења, али ћуд никада. Подсјећа да ова епизода има исти „рукопис“ као и чињеница да се Додик колико јуче похвалио да БиХ никада неће увести санкције Русији, а у стварности БиХ већ готово три мјесеца примјењује све санкције против Русије и да је он као члан Предсједништва БиХ очигледно хтио да сакрије ту чињеницу од народа.

– Није чудно, јер су нам добро познате њихове пријашње активности, али је дволично док народу пласирају другу причу. Тришић Бабић је дугогодишња НАТО лобисткиња, која је отворено заговарала НАТО интеграције, док су њена странка и шеф лично, под плаштом неутралности и великих прича против ове алијансе, заправо чинили све кораке ка приступу у чланство НАТО савеза.

Сјетићемо се писма тадашњег српског члана Предсједништва БиХ, Небојше Радмановића, упућеног генералном секретару НАТО, у којем заговара чланство „са нашим пријатељима Хрватском и Албанијом“, како је навео, а не треба ни подсјећати да, откад је Милорад Додик члан Предсједништва, у штаб НАТО савеза редовно иду Национални годишњи планови за чланство у овој организацији.

Занимљиво је и да Додикова сарадница присуствује овој конференцији у јеку украјинске кризе настале због односа Русије и НАТО, а Додик се, с друге стране, очигледно лажно куне у пријатељство Русији – навео је Крунић.

Он каже да ни њихови односи са Џорџом Сорошем нису непознаница.

– Док данас лажни патриота у једном од безброј трилера из његове главе смишља наводне револуције против њега које предводи Сорош, подсјетићу да је он био тај који је, док је био премијер, након састанка са директором „Сорош“ фондације јавно говорио да подржава све активности ове организације.

Од тада до данас се, очигледно, ништа суштински није промијенило. Милорад Додик је био и остао послушник туђих интереса, а примарно дјелујући уништитељски према нашем народу и земљи – закључује Крунић.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

бјез Миле

18.05.2022 09:39

стизу санкције ахахахааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ц

18.05.2022 09:52

Све је јасно просјечном грађанину, али се неко треба потрудити ко жели власт са већим пожртвовањем да то покаже народу. Народу је доста овакве власти, сам опозиција да не мисли да ће им народ доњети власт. Рад опозиције, и паметни људи у опозицији. Погледајте се у огледало опозицијо. Није довољно писати на порталима, и понекад изаћи на ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луле

18.05.2022 10:54

Браво!

Name

ок

18.05.2022 11:38

Вази Милораде!