Милановић: СНСД злоупотребљава малољетнике у предизборне сврхе

- Сваке друге године у јавности се говори да ће предизборна кампања бити прљавија него икада, што се у великој мјери до сада обистинило, али ова, која још није ни почела, већ превазилази оквире не само политичке борбе, него и здравог разума – рекао је Драган Милановић, шеф Клуба одборника ПДП-а у Скупштини града Бањалука. 

Република Српска 17.05.2022 | 13:55
Милановић: СНСД злоупотребљава малољетнике у предизборне сврхе

Милановић је истакао да су концерти које за, углавном малољетну, публику организује СНСД до сада невиђена злоупотреба малољетника у предизборне сврхе.  
 
- Након низа таквих концерата, које су естрадни менаџери у покушају да буду и политичари, организовали, врхунац је био недавни наступ једне фолк пјевачице који је преплавио друштвене мреже. На снимку се, поред ласцивног плеса дотичне, јасно виде средњошколци испред којих су огромне количине алкохола.

Сваки родитељ тинејџера у Бањалуци може бити забринут у вези са тим на какав пут политичка странка, која мора имати и друштвену одговорност, покушава да поведе њихову дјецу.

Политичка борба између одраслих и зрелих људи је једно, па макар била и неаргументована, али увлачење дјеце у то, мамећи их алкохолом и непристојним извођењима, да би се дошло до којег гласа њихових пунољетних пријатеља или познаника, дно је до којег нико није мислио да се било ко у политици може спустити – навео је Милановић. 

Он је апеловао да се преузме макар минимум одговорности и укине сваки вид злоупотребе малољетника у предизборне сврхе.  
 
- На крају, колико год СНСД-ови коалициони партнери били њихови сателити који прате исту неодговорну политику, можда није лоше што је највећа странка у владајућој коалицији одбацила ресор просвјете и културе у Влади Републике Српске као неважан и бацила га једном од партнера, јер судећи по њиховом односу према тим стварима, могло нам се десити да у читанке уђе збирка „Највећи турбо-фолк хитови деценије“ – саркастично је поручио Милановић.  

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Шта Рећи

17.05.2022 12:40

Узалуд бачен новац, малољетна лица не могу гласати, то само говори какви маркетиншки "стручњаци" раде за њих !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ СТА РЕЦИ

18.05.2022 13:19

А МЛАДИМА СЕ СВИДЈА ТАЈ СНСД СИСТЕМ. НЕ УЦИ БУДАЛО, УЦЛАНИ СЕ, КАД БУДЕС ФУНКЦИОНЕР ОНДА КУПИ ДИПЛОМУ И ЗАБОЛЕ ТЕ ЛЕДЈА. АЈ БАЛКАН ЈЕ.... ОЗЕЗИ.

Name

Боле

20.05.2022 11:16

Мада ти матуранти постају пунољетни ове године...

Name

борац

17.05.2022 12:44

А ста је то владајуцој мафији вазно осим њихове побједе .Колико њи итересује будуцнодт омладине алкохол је спедирала СНСд-е а вјеворатно се Дјаиц побринуо и за дрогу.Дали је омладина толико заглупљена остаје да се види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

17.05.2022 12:48

Сваки нормални омладинац треба да подрзи омладину а то су Тривицка Станивуковиц па и Милан Радовиц и остали млади људи а не старе пионире комунисте сад велико србе који су показали ко су.Ја сам стар али цу подрзати омладину због унука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

17.05.2022 14:59

Па тужите их ако имате храбрости .Али нико од вас не сме ни сањати да се супростави генералу.А хоћете власт хоћете промене. Неће оне саме од себе доћи.

Name

Пен

17.05.2022 13:26

Ту су дјеца која до избора већином пуне 18 годинà,према томе прикупљање гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.05.2022 18:14

Зато је дјајиц тразио лицне карте да има евиденцију.

Name

Лакташи

17.05.2022 14:05

Суноврат морала знају ли родитељи гдје су дјеца и како их лема обозбјеђење секташко,фуј

ОДГОВОРИТЕ