Тешка несрећа у Осмацима: Једна особа погинула

У тешкој несрећи која се догодила јуче код Осмака погинула је особа Х.С. из Зворника, а три особе су тешко повријеђене, саопштено је данас из Полицијске управе Зворник.

Република Српска 16.05.2022 | 09:29
Тешка несрећа у Осмацима: Једна особа погинула
Како се наводи у саопштењу несрећа се догодила на магистралном путу Зворник – Тузла, у мјесту Махала, општина Осмаци јуче око 16.25 часова.
 
"У саобраћајној незгоди су учествовали путничко моторно возило марке опел зафира и путничко моторно возило марке форд фиеста", додаје се у саопштењу.
 
Како се наводи опелом је управљао Х.С. који је на лицу мјеста смртно страдао. 
 
"Фордом је управљала особа Д.Д.М. из Дервенте, која је заједно са путницима истог возила, М.Д. и Х.Д. из Дервенте, задобила тешке повреде. Повријеђени су задржани на лијечењу у Јавној здравственој установи Универзитетско клинички центар Тузла", наводи се у саопштењу.
 
Полицијски службеници Полицијске управе Зворник су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бијељина извршили увиђај саобраћајне незгоде. 
 
Полицијски службеници ПУ Зворник ће након предузимања свих мјера и радњи, дежурном тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Бијељина доставити Извјештај о предузетим мјерама и радњама.
 
(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар