Свадбену колону зауставила полиција, ухапшен младожења

Више полицијских возила зауставило је јучер у 15:30 сати код Тиског (Жабаљског) моста у Зрењанину колону возила која је ишла на свадбено весеље, након чега је претресом аутомобила, у једном од возила, пронађена психоактивна супстанца за коју се сумња да је кокаин, преноси Нова.рс.

Србија 14.05.2022 | 16:55
Свадбену колону зауставила полиција, ухапшен младожења

Како јавља Зрклик, у тренутку интервенције полиције дошло је до сукоба између особа које су била у колони и полиције.

У акцији полиције, како сазнаје Блиц, ухапшен је полицијски инспектор Н.Р. из Зрењанина, који је са свадбеном свитом кренуо пут Новог Сада на свадбено весеље.

Наводно, ухапшени инспектор био је младожења, а у једном од заустављених аутомобила који су га пратили на свадбу пронађен је кокаин.

“Колону возила која су ишла на свадбу пресрели су по дојави полицајци из Београда и приликом претреса који је сниман камерама у једном возилу пронађена је психоактивна супстанца за коју се сумња да је кокаин. ‘Весела дружина’ која је кренула на свадбу почела је да се опире претресу као и младожења инспектор, па је након краћег вербалног дошло и до мањег физичког сукоба због чега је младожења и ухапшен. Њему је одређено полицијско задржавање до 48 сати тако да ће он до понедјељка бити у притвору што госте позване на свадбу није спријечило да наставе пут Новог Сада и наставе са весељем у једном ресторану”, испричао је извор портала “Блиц”.

(Агенције  Фото:ЗРклик.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Владимир

14.05.2022 19:43

Па ови лопови недај цовјеку ни да се озени.. па јел млада се удала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

14.05.2022 20:57

Тражи ли се замјена???

ОДГОВОРИТЕ
Name

И то смо ми

15.05.2022 06:50

Коме ли се толико замерио младозења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

19.05.2022 08:49

Какве везе има кокаин?? Има право лик да се дрогира. Ако није дилер он конзумира

ОДГОВОРИТЕ