Родитељи туже сина јер још нису добили унуче

Пензионисани индијски пар из сјеверне државе Утараканд тужи сина јединца и снаху јер им ни након шест година брака нису 'подарили' унуче те од њих тражи одштету у вриједности од готово 650.000 долара не добију ли унука или унуку у року од годину дана.

Занимљивости 14.05.2022 | 14:46
Родитељи туже сина јер још нису добили унуче

“Желимо унука или унуку у року од годину дана или одштету, јер сам на синово образовање потрошио животну зараду”, рекао је Сањеев Прасад новинарима, појаснивши да је 2006. сина послао на обуку за пилота у Сједињене Државе која га је стајала 65.000 долара.

Син се 2007. вратио у Индију, али је остао без посла и породица га је морала издржавати више од двије године, пише индијски Тимес. У међувремену је тридесетпетогодишњак добио посао пилота.

Износ одштете укључује трошкове раскошне свадбе одржане у хотелу с пет звјездица, луксузни аутомобил вриједан 80.000 долара и плаћање брачног путовања младенцима у иностранство. 

Његови родитељи кажу да су 2016. уговорили његов брак са дјевојком која данас има 31 годину, надајући се да ће у пензији имати “унуче с којим ће се моћи играти”.

“Највећи је проблем у тому што ми у овој животној доби требамо унуче, но мој син и снаха о нама не воде рачуна. Уговорили смо му вјенчање надајући се да ћемо једног дана постати дјед и бака. Од тада је прошло шест година”, рекао је Прасад. “Осјећамо као да, упркос томе што имамо све, заправо немамо ништа. Врло смо несрећни.”

Син и снаха нису били доступни за коментар.

У Индији се поштује снажна традиционална заједничка породица која укључује суживот више генерација, које често живе у истом домаћинству.

(Хина)

Коментари / 0

Оставите коментар