Сека Алексић после 15 година о сукобу с Карелушом: Да ли је пало помирење?!

Певачице Сека Алексић и Јелена Карлеуша годинама су водиле медијски рат. Ипак, годинама уназад нису се појављивали такви наводи у медијима, а сви се питају у каквом су сада односу.

Забава 12.05.2022 | 20:36
Сека Алексић после  15  година о сукобу с Карелушом: Да ли је пало помирење?!

Сека је нешто раније већ говорила о релацији и мишљењу о "малој од скандала", а неретко је на Инстаграму означавала и њеног најбољег пријатеља и ПР, Зорана Бирташевића.

Сада је подробније објаснила шта заиста мисли о Јелени и њиховим претходним сукобима.

Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

- Ми се нисмо директно помириле јер се нисмо среле, али бих рекла да смо и она и ја, претпостављам, нисам са њом никад причала, дошле до неке фазе где смо заборавиле све те глупости. Прозивала је она мене, ја њу, одговарале смо једна другој, то је било тако ружно. После тога смо се обе оствариле, постале смо мајке, мислим да је стварно било време одавно да све то престане. Има томе година. Вероватно смо у неком моменту обе схватиле да су то глупости и да смо пре тога биле младе, и да су нас водиле те неке емоције. То је некако одрастање човека - каже у "Сценирању" на Курир телевизији и додаје:

- Мислим да је њен ПР Зоран Бирташевић заиста диван дечко. Са њим сам ступила у неки први контакт, пратимо се и на друштвеним мрежама, често се и дописујемо и поздрављамо и ја Јелену и она мене, сада је између нас нека мирна лука.

- Наравно да сам ја све њој опростила, а верујем и она мени, чим нема више тих навода у медијима, скоро десет година. Ја сам у сјајним односима са њеним ПР - испричала је Алексићева.

Seka Aleksić
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЦ

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

љепотице

12.05.2022 21:19

Ова Сека иста она далија из задруге.

ОДГОВОРИТЕ